Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Visuell simulator

Effektiv skjerming med solfilm

Med solfilm på vinduet i boligen din, får du en svært effektiv solskjerming uten at det går utover estetikk eller utsyn. UV-film forhindrer også bleking av møbler og interiør. Be om tilbud på film og montering.

Se simulator

Gjør det lekkert hjemme med dekorfilm og frostfolie

Våre dekorfilmer er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra helfrost og gradering til lekne prikker til klassiske striper. Til glassdører, sprutsoner eller på deler av vinduet for å redusere innsyn.

Se simulator
dekorfilm på konferanserom med grønne epler i forgrunnen

Få en behagelig kjøretur med solfilm på rutene

Solens stråler fører gjerne til at interiøret i bilen blir ubehagelig varmt. Ved å installere en solfilm fra LLumar® med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff.

Se simulator

Beskytt bilen din med steinsprutfilm – Paint Protection Film fra LLumar®

Beskytt bilen din med selvreparerende film! Steinsprutfilm (Paint Protection Film) reparerer seg selv med varme og fjerner riper effektivt. I tillegg er den fantastisk mot steinsprut, smuss, vintersalt og sand.

Se simulator
To kvinner i en rød bil

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross