Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Rullegardiner

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standard-løsninger. Vi legger vekt på at rullegardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Vår kolleksjon fra Royal er inspirert av dagens trender. Hos oss finner du alltid en løsning som passer inn i ditt hjem.

Få inspirasjon

Dupligardiner

Dupligardiner er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Gardinene utmerker seg med sitt vakre lysspill og sine eksklusive tekstiler. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer bort solstråler om sommeren.

Få inspirasjon

DUO Rullegardin

Duo Rullegardin er en litt mer luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.

Få inspirasjon

Persienner

En kjent klassiker som har hengt i de fleste hjem. Persienner er effektiv solskjerming, som samtidig tilfører interiøret det lille ekstra. I vår kolleksjon har vi sikret at farger og nyanser passer til de nyeste trendene innenfor boliginnredning.

Få inspirasjon
Tre vinduer med persienner - blå stol i forgrunnen

Lamellgardiner

Lamellgardiner er en fleksibel og god løsning for skjerming av store vinduer. Lamellene er effektive mot solen og enkel å justere mot innsyn. Vår kolleksjon består av tekstiler med forskjellige egenskaper og farger; transparent, semi-transparent, solreflekterende, mørkleggende og mye mer.

Få inspirasjon

Terrassemarkiser

På varme sommerdager kan det være godt å holde den verste varmen ute fra huset. Utenfor huset kan det også være godt med ekstra skygge. Ønske om å skjerme for direkte sol på møbler og TV-skjermen kan også være til stede. Med våre markiser dekker du alle disse behovene.

Få inspirasjon
to bilder av terrassemarkiser
Hvit parasoll med dimbar belysning

På jakt etter parasoll til hagen eller terrassen?

Våre sveitsiske parasoller fra Glatz kommer i 19 forskjellige modeller hvor de fleste er tilgjengelige i tre forskjellige former, et bredt spekter av størrelser og opptil 80 forskjellige farger. GLATZ tilbyr det største utvalget av hageparasoller og restaurantparasoller i verden, så det burde være enkelt å finne nettopp den parasollen som passer hos deg.

Få inspirasjon

Effektiv skjerming med solfilm

Med solfilm på vinduet i boligen din, får du en svært effektiv solskjerming uten at det går utover estetikk eller utsyn. UV-film forhindrer også bleking av møbler og interiør. Be om tilbud på film og montering.

Få inspirasjon

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross