Vårt team

Rolf Andreas Mørck

Daglig leder
rolf@consol.no+47 971 83 460Linkedin

Les mer

Rolf startet Consol i 2008, og har jobbet med solskjerming i nærmere 25 år. Han er ansvarlig for den daglige driften i selskapet, samtidig som han jobber aktivt med salg. Rolf er en dedikert fagmann med stor produktkunnskap. Før Rolf grunnla Consol var han partner og daglig leder i Eclipse AS.

Cathrine Årving

Markedssjef
cathrine@consol.no+47 906 18 388Linkedin

Les mer

Cathrine er markedssjef og partner i Consol, og ansvarlig for at selskapet er synlig i alle kanaler. Hun er en erfaren konseptutvikler, med mer enn 25 års erfaring som markedsfører; tekstforfatter, AD, webdesigner og digital rådgiver. Hun samarbeider tett med kundeservice og salg for å sikre at vi imøtekommer kundenes behov. Hun har også solid erfaring fra eventbransjen som event manager/koordinator.

Før Cathrine ble en del av Consol, jobbet hun bl a i Romerikes Blad, Plenum, Gyro, Presart, Say Int. Communications og Picnique.

Bjørn Inge Fengsrud

Salgssjef/Sales Manager
bjorn.inge@consol.no+47 950 74 882Linkedin

Les mer

Bjørn Inge begynte i Consol februar 2020. Han jobber med salg av hele produktporteføljen, og har et hovedansvar for oppfølging og utvikling av våre forhandlere innen segmentene bil og bygg. Bjørn Inge har lang erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra både bedrifts- og konsumentmarkedet. Før han kom til Consol, har han bakgrunn fra større merkevareorganisasjoner som Canon, Securitas og Jordan.

Portrett av Marianne Johansen, office manager i Consol AS

Marianne Johansen

Office Manager/Salgskoordinator
info@consol.no90 70 90 07Linkedin

Les mer

Marianne er vår allsidige Office Manager. Erfaringene hennes er mange, fra drift av eget firma, til salg og kundehåndtering for selskaper som Telenor og Lowell. Hun er entusiastisk og dedikert, og gjør gjerne det lille ekstra. Før Marianne kom til Consol jobbet hun med innfordring som Sales Manager. All erfaringen hun har opparbeidet seg, har resultert i god forretningsforståelse. Hun er nysgjerrig av natur, med en positiv holdning. Hun er en stor ressurs for teamet vårt.

Lars Bakken

Distriktssjef privatmarked
lars@consol.no+47 974 02 615Linkedin

Les mer

Lars er vår distriktssjef på privatmarkedet, og har lang erfaring fra solskjermingsbransjen. Han jobber til daglig med salg, bestillinger og montering av våre produkter. Før Lars kom til oss i Consol, har han bl a jobbet i Markisebutikken Celcius, vært leder av montøravdelingen i JS Import & Handel, samt jobbet i DPS Gruppen og Lady Persiennefabrikk.

Pernille Årving Mørck

SoMe-koordinator og videoprodusent/klipper.
paam@me.com480 56 785Linkedin

Les mer

Pernille har jobbet deltid og som sommervikar hos Consol siden 2016. Hun har jobbet med alt fra salg og administrative oppgaver, til kreative oppgaver i markedsavdelingen som bl a web- og videoproduksjon og SoMe.

Pernille har en Bachelor Degree i Film og TV- fra Westerdals Oslo ACT og har studert Digital Markedsføring ved IGM/Høgskulen i Volda

Hun har erfaring fra Gyro, Icecube Media, Filmkonsulentene, Clockwork, Coke TV, Sony Music og Paam Studios (eget produksjonsselskap)

Aleksander Gjersing

Senior montør
aleksander@consol.no975 28 098‬Linkedin

Les mer

Aleksander er vår erfarne montør av film- og solskjermingsprodukter. Han er en dyktig problemløser og håndverker, som alltid står på for å skape gode resultater for kunden. Før han kom til Consol jobbet han 21 år som blikkenslager, i 10 av disse fungerte han som prosjektleder. Han er svært omgjengelig person med godt humør og positiv holdning. En fin kar å ha med på teamet.

Yoani Leiva

Montør
yoani@consol.no907 09 007Linkedin

Les mer

Yoani jobber som montør av våre solskjermingsprodukter. Med sin lange bakgrunn som blikkenslager og montør, har han solid kunnskap og ekspertise i faget.
De siste 10 årene har han også jobbet som vaktmester, noe som har gitt ham en dyp forståelse for de ulike behovene til kundene våre.
Yoani er en dyktig fagperson, svært effektiv og løsningsorientert. En hyggelig teamworker som alltid har et smil på lur.

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer
cartcross