Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Vårt team

Rolf Andreas Mørck

Daglig leder
rolf@consol.no+47 971 83 460Linkedin

Les mer

Rolf er grunnleggeren av Consol, og etablerte selskapet i 2008. Siden den gang har han utmerket seg som en ledende skikkelse i solskjermingsbransjen. Med en karriere som strekker seg over et betydelig antall år, har Rolf tilegnet seg en dyp forståelse og innsikt i bransjen, noe som har vært avgjørende for Consols suksess. Han kombinerer sine roller som eier, produktsjef og en nøkkelperson i forretningsutvikling, noe som gjenspeiler hans allsidige kompetanse og engasjement for selskapet.

Hans rolle i Consol er mangefasettert. Som produktsjef, demonstrerer Rolf en lidenskap for selskapets produkter og en ekstremt god teknisk forståelse, noe som er kritisk i en bransje som stadig utvikler seg med nye teknologiske løsninger. Hans engasjement og ekspertise sikrer at produktene ikke bare er av høy kvalitet, men også at de er innovative og møter kundenes behov.

Før han grunnla Consol, hadde Rolf erfaring fra Eclipse AS, hvor han var partner og daglig leder. Denne perioden i hans karriere bidro til å gi ham verdifull innsikt i solskjermingsbransjen. Selv om denne erfaringen var viktig, er det Rolfs innovative tilnærming og dedikasjon til Consol som virkelig har vært katalysator for selskapets vekst. Han kombinerer sin lidenskap for bransjen med et pragmatisk syn på forretningsutvikling, noe som har gjort Consol til et respektert navn i bransjen.

Cathrine Årving

Markeds- og utviklingssjef
cathrine@consol.no+47 906 18 388Linkedin

Les mer

Cathrine er en sentral skikkelse i Consol, hvor hun innehar rollen som markeds- og utviklingssjef. Hennes ansvar strekker seg langt utover det å bare holde selskapet synlig i alle kanaler; hun er også en nøkkelspiller i utviklingen av selskapet, og bidrar til dets vekst og innovasjon som partner. Med over 25 år i bransjen, bringer Cathrine en stor dybde av erfaring og kunnskap til bordet. Hennes karriere har spennet fra å være tekstforfatter og art director (AD) til webdesigner og digital rådgiver, og disse  ferdighetene gjør henne unik i sin evne til å forstå og imøtekomme de skiftende behovene i markedet.

Hun har også solid erfaring fra eventbransjen, hvor hun har jobbet som event manager og koordinator. Denne erfaringen har gitt henne et unikt perspektiv på kundeengasjement og merkevarebygging. I Consol arbeider hun tett med både kundeservice- og salgsteamene for å sikre at selskapet  møter kundenes forventninger.

Før hennes engasjement i Consol, har Cathrine hatt en variert og innholdsrik karriere. Hun har tidligere arbeidet i selskaper som Romerikes Blad, Plenum, Gyro, Presart, Say International Communications og Picnique. Disse erfaringene har vært fundamentale i å utvikle hennes dyptgående forståelse for markedsføring og forretning, og de har formet henne til den drivkraften hun er i dag.

Bjørn Inge Fengsrud

Salgssjef/Sales Manager
bjorn.inge@consol.no+47 950 74 882Linkedin

Les mer

Bjørn Inge begynte i Consol februar 2020. Han jobber med salg av hele produktporteføljen, og har et hovedansvar for oppfølging og utvikling av våre forhandlere innen segmentene bil og bygg. Bjørn Inge har lang erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra både bedrifts- og konsumentmarkedet. Før han kom til Consol, har han bakgrunn fra større merkevareorganisasjoner som Canon, Securitas og Jordan.

Portrett av Marianne Johansen, office manager i Consol AS

Marianne Johansen

Office Manager/Salgskoordinator
info@consol.no90 70 90 07Linkedin

Les mer

Marianne er vår allsidige Office Manager. Erfaringene hennes er mange, fra drift av eget firma, til salg og kundehåndtering for selskaper som Telenor og Lowell. Hun er entusiastisk og dedikert, og gjør gjerne det lille ekstra. Før Marianne kom til Consol jobbet hun med innfordring som Sales Manager. All erfaringen hun har opparbeidet seg, har resultert i god forretningsforståelse. Hun er nysgjerrig av natur, med en positiv holdning. Hun er en stor ressurs for teamet vårt.

Lars Bakken

Distriktssjef privatmarked
lars@consol.no+47 974 02 615Linkedin

Les mer

Lars er vår distriktssjef på privatmarkedet, og har lang erfaring fra solskjermingsbransjen. Han jobber til daglig med salg, bestillinger og montering av våre produkter. Før Lars kom til oss i Consol, har han bl a jobbet i Markisebutikken Celcius, vært leder av montøravdelingen i JS Import & Handel, samt jobbet i DPS Gruppen og Lady Persiennefabrikk.

Pernille Årving Mørck

SoMe-koordinator og videoprodusent/klipper.
paam@me.com480 56 785Linkedin

Les mer

Pernille har jobbet deltid og som sommervikar hos Consol siden 2016. Hun har jobbet med alt fra salg og administrative oppgaver, til kreative oppgaver i markedsavdelingen som bl a web- og videoproduksjon og SoMe.

Pernille har en Bachelor Degree i Film og TV- fra Westerdals Oslo ACT og har studert Digital Markedsføring ved IGM/Høgskulen i Volda

Hun har erfaring fra Gyro, Icecube Media, Filmkonsulentene, Clockwork, Coke TV, Sony Music og Paam Studios (eget produksjonsselskap)

Aleksander Gjersing

Senior montør
aleksander@consol.no975 28 098‬Linkedin

Les mer

Aleksander er vår erfarne montør av film- og solskjermingsprodukter. Han er en dyktig problemløser og håndverker, som alltid står på for å skape gode resultater for kunden. Før han kom til Consol jobbet han 21 år som blikkenslager, i 10 av disse fungerte han som prosjektleder. Han er svært omgjengelig person med godt humør og positiv holdning. En fin kar å ha med på teamet.

Yoani Leiva

Montør
yoani@consol.no907 09 007Linkedin

Les mer

Yoani jobber som montør av våre solskjermingsprodukter. Med sin lange bakgrunn som blikkenslager og montør, har han solid kunnskap og ekspertise i faget.
De siste 10 årene har han også jobbet som vaktmester, noe som har gitt ham en dyp forståelse for de ulike behovene til kundene våre.
Yoani er en dyktig fagperson, svært effektiv og løsningsorientert. En hyggelig teamworker som alltid har et smil på lur.

Ludde Hoover

CED (Chief Executive Dog)
Linkedin

Les mer

Ludde sovner i møter og bidrar kanskje ikke så mye med det praktiske. Han kommer stort sett til kontoret for å leke, kose, støvsuge gulvet rundt lunsjbordet og for å ta i mot våre kunder og samarbeidspartnere. Han er nok ikke så opptatt av solskjerming generelt, men han elsker å late seg under en parasoll, eller skjerme seg fra solen bak en plisségardin. Når han ikke er opptatt med å sluntre unna jobb, trives han best med å posere for SoMe, og få klemmer av alle han møter på sin vei. Ludde er en supersosial type, glad i mat, mennesker og andre hunder. Om ikke han er den mest effektive ansatte i Consol, så er han desidert den søteste.

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross