Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Oppmåling og montering

Det kan være lurt å bruke en fagmann som kan utføre oppmåling og montering av solskjerming, film og gardiner, slik at du får riktig passform og funksjon. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med dette.

Når du har funnet den formen for solskjerming du liker, tror vi kanskje at du vil få mest mulig ut av investeringen ved å bruke en profesjonell montør. Vi har forhandlere over hele landet, og hjelper deg med å komme i kontakt med en montør nær deg.

Vil du du ta egne mål og montere selv?

Alle våre produkter kommer med monteringsanvisningen, men generelt sett anbefaler vi deg å ha et par ting i tankene før du begynner:

  • Mål opp hvert vindu nøye. Dette inkluderer å ta vannrette mål øverst, i midten og nederst, og loddrette mål langs begge sider og i midten.
  • Mål opp diagonalt. Disse målene kombinert vil avdekke om vinduet er firkantet.
  • Dersom et vindu ikke er firkantet, bør du vurdere en ekstern montering med gardinen festet over selve vinduet.
  • Hvis gardinen ikke heves opp rett kan det være at vinduet er skjevt. Mange gardiner og persienner har en justerbar bunnskinnevekt. Den kan flyttes for å kompensere for skrå vindusrammer og hindre at gardinen heves opp feil.

Er det noe du lurer på? Kontakt oss gjerne på tlf.: 90 70 90 07 eller fyll ut skjemaet under.

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross