Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser
Kvinne me bil og blå svamper

Randi har valgt å investerer i lakkbeskyttelse til bilen sin!

Randi Ødegaard har valgt å investere i Valor Paint Protection Film fra LLumar for å beskytte bilen sin. Med omfattende beskyttelse mot steinsprut og selvhelende egenskaper, gir filmen en trygg løsning for å bevare bilens utseende.

Hvorfor du valgte å investere i Valor Paint Protection Film fra LLumar til bilen din?
– Bilen min er en investering som jeg ønsker å ta vare på, og etter å ha gjort litt research, innså jeg at Valor Paint Protection Film var det beste valget for meg.

Hva var det som overbeviste deg om å velge akkurat Valor spesielt?
– Valor gir en omfattende beskyttelse mot steinsprut, salt og sur nedbør. Jeg er ofte ute og kjører tur, og veiene kan være fulle av steinsprut. Og det beste av alt er at filmen er selvhelbredende, så selv om det skulle oppstå en ripe, så reparerer den seg selv.

Kan du gi oss et eksempel på hvordan Valor har hjulpet deg i hverdagen?
– Absolutt! Jeg har opplevd mange tilfeller der steinsprut har truffet bilen min, og det kunne ha resultert i stygge riper og skader i lakken. Men takket være paint protection film, trenger jeg ikke lenger bekymre meg. Og det er ikke bare steinsprut den er bra mot - når jeg parkerer i trange parkeringshus, er jeg også beskyttet mot riper fra biler som slår borti meg.

Det høres virkelig ut som en praktisk løsning! Har du lagt merke til andre fordeler?
– Ja, i tillegg til å beskytte bilen mot steinsprut og riper, er  filmen også super mot riper fra bagasje og annet utstyr som jeg har med meg i bilen. Og så har det aldri vært så enkelt og kjapt å vaske bilen. Skitten bare renner av. Jeg elsker hvordan den alltid ser nyvasket ut!

Hva vil du si til dem som vurderer å beskytte bilen sin med Valor Paint Protection Film?
– Jeg vil definitivt anbefale det! Valor er ikke bare en investering i beskyttelse, men det gir deg også trygghet og hjelper deg med å ta vare på bilens verdi. Med Valor Paint Protection Film trenger du ikke lenger bekymre deg for skader og riper.

Se intervju med Randi under.

Lakkbeskyttelse - steinsprutfilm

LLumar Valor Paint Protection Film er et ekstremt holdbart produkt, som kombinerer de mest ettertraktede egenskapene innen lakkbeskyttelsesfilm og keramisk lakkforsegling. Med en ny og forbedret superhydrofob (vannavstøtende) topcoat, gir selvreparerende LLumar Valor deg en lakkbeskyttelse som gjør rengjøringen enkel - og som er ekstremt tøff mot skader i lakken.

Les mer om lakkbeskyttelse her
Blå bil med VALOR LAKKFORSEGLING

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Man-fre: 08:00-16:00
Lør-søn: stengt
Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross