usbl-logo

Gode priser på solskjerming og interiørprodukter
for deg som er USBL-medlem

Dupligardin hvit

-25%

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på både solskjerming og interiørprodukter til ordinær pris.

Bestill GRATIS befaring her.

Gjelder i hele Østlandsområdet.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Duo rullegardin i beige

Duo Rullegardin lar deg justere lyset etter behov

Er du på jakt etter en luksuriøs rullegardin? Da er Duo Rullegardin noe for deg. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov. Finnes i mange farger. 

Ta kontakt med oss for et godt høsttilbud på lekker innvendig solskjerming! Vi gir deg gjerne råd og veiledning om solskjerming - og kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet.

 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle produkter til ordinær pris.

parasoll fortello fra Glatz

På jakt etter en tøff parasoll på hytta? 

⛱ Look no further! Ta en titt på våre parasoller fra Glatz. De finnes i mange lekre modeller og størrelser - og i nesten 80 forskjellige farger, delt inn i kategorier som:

🔥 Fire & Sun

🌊 Water & Sky

🥝 Fresh & Fruity

Se sommerens tekstilfarger her.

Disse parasollene er også utrolig robuste med lang levetid. Det burde være enkelt å finne en som passer hos deg.

Ta kontakt med oss for et godt sommertilbud på en av historiens stiligste parasoller! Vi gir deg gjerne råd og veiledning om solskjerming - og kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet.

 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle produkter til ordinær pris.

Terrasseparasoll fr Glatz

Er du jakt etter ny parasoll for hagen eller terrassen?

 

Våre parasoller fra sveitsiske Glatz får du i over 19 forskjellige modeller, et bredt spekter av størrelser, og inntil 80 forskjellige farger.

Vi tilbyr et stort utvalg av både hage- og terrasse-parasoller, så det burde være enkelt å finne en som passer hos deg.

Ta en titt i katalogen her

Ta kontakt med oss for råd og veiledning om utvendig solskjerming! Vi kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet.


Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle produkter til ordinær pris.
zip-screen

Utvendige zip-screens gir deg refleksjonsfri skygge og høy vindstabilitet

 

Zip-screens kan monteres foran vinduer, dører eller på fasader. Avhengig av materialet du velger kan du få alt fra transparent til lystett solskjerming. Zip-screens reflekterer sollys og reduserer solstråling med opptil 95%.

Systemene har god vindstabilitet, noe som garanterer en spesielt lang levetid.

 

Ta kontakt med Consol for råd og veiledning om hvilken utvendig zip-screen som passer hos deg! De kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet. 


Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle produkter til ordinær pris.
solfilm-usynlig-solskjerming

Du tror det ikke før du kan se det, eller… nesten ikke se det...

Moderne solfilmer er den mest effektive solskjermingen du kan få, dersom du har lyst til å beholde utsynet. Solfilm stenger inntil 100% av solens UV-stråler ute. Møbler og gulv beskyttes effektivt mot bleking, og gjenskinn i PC-skjermen er en saga blott.

Som de sier i England «the proof is in the pudding». Test det ut selv! Du tror det ikke før du kan se det, eller i dette tilfellet, nesten ikke se det.

Ta kontakt med oss så finner vi den rette solfilmen for deg. Vi har et stort utvalg av LLumar® vindus- og dekorfilmer, alle med høy kvalitet og lang levetid. Og vil du fremdeles ha speileffekt eller tonede filmer, kanskje for å skjerme for nysgjerrige blikk fra forbipasserende, så har vi moderne filmer som løser dette.

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på våre solfilmer til ordinær pris.
Markiser

På tide med en ny markise?

Kanskje det er dette tiden for å investere i en lekker og diskret markise for vinduet eller terrassen? Hos oss finner du markiser for alle formål, med duker i et utall farger og kvaliteter.

Ta kontakt med Consol for råd og veiledning om hvilken markise som passer hos deg! De kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet.

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle produkter til ordinær pris.
provida varmelamper

Den perfekte utevarme for balkonger og terrasser

Endelig er det på tide å flytte ut på balkonger og terrasser igjen! Med ULTRON får du god og lun varme, og samtidig en terrassevarmer som avgir ekstremt lite lys. Reflektoren er spesialtilpasset for norske forhold, slik at varmen går dit den skal, og ikke alle andre steder.

ULTRON tåler vårt tøffe klima og er rustbestandig, og kan monteres enkelt på vegg eller i tak. Fjernkontroll med 6 effektnivåer medfølger. 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle våre PROVIDA varmelamper til ordinær pris. Husk å benytte rabattkode usbl25 i nettbutikken

Solfilm

Med myggnetting kan du sove med åpent vindu!

Ta en titt på våre myggnettinger for dører og vinduer, som vi tilpasser etter mål. Myggnettingen holder insekter og større dyr ute, og skaper luft og sirkulasjon i huset. Myggnettingen ruller seg inn i en kassett, omtrent som en rullegardin, og leveres alltid med en brems som myk stenging. Nettet er også så diskret at den ikke skjermer for utsyn. Enkelt og elegant.

Løsningen tar minimalt med plass, er enkel å montere, og kan sitte oppe året rundt. Myggnettingen kan monteres både inne og ute, og på både høyre og venstre side av dørkarmen. Les mer om myggnetting

 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt alle våre myggnettinger til ordinær pris.