usbl-logo

Gode priser på solskjerming og interiørprodukter
for deg som er USBL-medlem

Våren er rett rundt hjørnet. Skap uteglede med ny markise.

-25%

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på både solskjerming og interiørprodukter.

Bestill GRATIS befaring her.

Gjelder i hele Østlandsområdet.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
zip-screen

Utvendige zip-screens gir deg refleksjonsfri skygge og høy vindstabilitet

 

Zip-screens kan monteres foran vinduer, dører eller på fasader. Avhengig av materialet du velger kan du få alt fra transparent til lystett solskjerming. Zip-screens reflekterer sollys og reduserer solstråling med opptil 95%.

Systemene har god vindstabilitet, noe som garanterer en spesielt lang levetid. Ta kontakt med Consol for råd og veiledning om hvilken utvendig zip-screen som passer hos deg! De kommer på gratis hjemmebesøk i hele Østlandsområdet. 


Som USBL-medlem får du alltid 25%  rabatt på alle produkter til ordinær pris.
solfilm-usynlig-solskjerming

Du tror det ikke før du kan se det, eller… nesten ikke se det...

Moderne solfilmer er den mest effektive solskjermingen du kan få, dersom du har lyst til å beholde utsynet. Solfilm stenger inntil 100% av solens UV-stråler ute. Møbler og gulv beskyttes effektivt mot bleking, og gjenskinn i PC-skjermen er en saga blott.

Som de sier i England «the proof is in the pudding». Test det ut selv! Du tror det ikke før du kan se det, eller i dette tilfellet, nesten ikke se det.

Ta kontakt med oss så finner vi den rette solfilmen for deg. Vi har et stort utvalg av LLumar® vindus- og dekorfilmer, alle med høy kvalitet og lang levetid. Og vil du fremdeles ha speileffekt eller tonede filmer, kanskje for å skjerme for nysgjerrige blikk fra forbipasserende, så har vi moderne filmer som løser dette.

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på våre solfilmer til ordinær pris.
terrassemarkise

Bestill ny terrassemarkise innen 20. mai, og få en varmelampe på kjøpet

Kanskje det er dette tiden for å investere i en lekker og diskret markise for vinduet eller terrassen? Hos Consol finner du markiser for alle formål, med duker i et utall farger og kvaliteter til kampanjepriser.

Fram til 20. mai får du 25% rabatt på alle vindusmarkiser.

SPESIALTILBUD! Nå har Consol knalltilbud på TERRASSEMARKISER. Bestiller du en markise for terrassen innen 20. mai, får du en Tansun Algarve Low Glare varmelampe på kjøpet. Les mer om våre markiser

provida varmelamper

Den perfekte utevarme for balkonger og terrasser

Endelig er det på tide å flytte ut på balkonger og terrasser igjen! Med ULTRON får du god og lun varme, og samtidig en terrassevarmer som avgir ekstremt lite lys. Reflektoren er spesialtilpasset for norske forhold, slik at varmen går dit den skal, og ikke alle andre steder.

ULTRON tåler vårt tøffe klima og er rustbestandig, og kan monteres enkelt på vegg eller i tak. Fjernkontroll med 6 effektnivåer medfølger. 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt på alle våre PROVIDA varmelamper til ordinær pris. Husk å benytte rabattkode usbl25 i nettbutikken

myggnetting

Med myggnetting kan du sove med åpent vindu!

Ta en titt på våre myggnettinger for dører og vinduer, som vi tilpasser etter mål. Myggnettingen holder insekter og større dyr ute, og skaper luft og sirkulasjon i huset. Myggnettingen ruller seg inn i en kassett, omtrent som en rullegardin, og leveres alltid med en brems som myk stenging. Nettet er også så diskret at den ikke skjermer for utsyn. Enkelt og elegant.

Løsningen tar minimalt med plass, er enkel å montere, og kan sitte oppe året rundt. Myggnettingen kan monteres både inne og ute, og på både høyre og venstre side av dørkarmen. Les mer om myggnetting

 

Som USBL-medlem får du alltid 25% rabatt alle våre myggnettinger til ordinær pris.