Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser
Plakat for forhandlerdagen 2024

Velkommen til en dag med muligheter!

Velkommen til Forhandlerdagen 2024. Dette er en mulighet til å utforske de nyeste trendene og innovative løsninger innen solskjerming og glassprodukter. Dagen byr på inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging.

Forhandlerdagen er en viktig begivenhet for å styrke vårt bransjefellesskap. Vi vil se på nye produkter som kan være verdifulle for din portefølje. Dagen er dedikert til læring og samarbeid, med fokus på kvalitet og innovasjon.

Vi ser frem til en dag med engasjerende presentasjoner og workshops. Det blir en anledning til å knytte kontakter og utforske nye samarbeidsmuligheter. Dette er din sjanse til å finne spennende nye produkter for din portefølje.

Vi gleder oss til å møte deg på Forhandlerdagen 2024!

 

Program

09.00 - 09.30: En energisk start
Vi starter dagen med en overraskende og energisk velkomst!

09.30 - 10.30: Innovasjon i fokus
Daglig leder i Consol, Rolf Andreas Mørck, og salgssjef Bjørn Inge Fengsrud fokuserer på innovative produkter, som kan booste din portefølje.

10.30 - 11.30: Produsentenes time

Møt bransjeledere som Jorge Borgas (LLumar), Andreas Erhler (Multifilm) og Ludwig Samuelsson (Wilms), og oppdag deres nyeste løsninger.

11.30 - 12.30: Minglelunsj

En ideell anledning til å nettverke med andre forhandlere over en smakfull lunsj.

12.30 - 13.30: Workshop: Bedre samarbeid

Delta i en interaktiv workshop for å utforske nye muligheter for samarbeid.

14.00 - 15.00: Rundbordsdiskusjoner

Vi åpner opp for engasjerende, åpne diskusjoner om framtiden innen vår bransje, hvor du kan dele dine tanker og ideer.

15.00 - 15.30: Oppsummering og avslutning

19.00 - 22.00: Middag på Trattoria Salomé i Barcode.
Vi avslutter dagen med stil!

Med forbehold om endringer i programmet.

Påmelding

Vi avslutter dagen med stil!

Forbered deg på en hyggelig kveld på Trattoria Salomé. Opplev det beste av italiensk kulinarisk kunst mens du nyter god mat og vin i selskap av bransjekolleger. Middagen koster kr 1130,- per person og inkluderer en deilig treretters meny, kaffe, og en nøye utvalgt vinpakke.  Middagen vil bli fakturert i etterkant av eventet.

Bli med da vel! Dette er en unik mulighet til å nettverke, lære og slappe av i luksuriøse omgivelser. Meld deg på Forhandlerdagen, og nyt godt av våre spesialtilbud ved å booke ditt opphold og bekrefte din middagsreservasjon i dag

🌟 Vennligst send en e-post til eventansvarlig Cathrine Årving senest en uke før eventet, dersom du har allergier, eller det er noe annet som må tilrettelegges.

Bo i stil hos Thon Hotell Opera

Vi hos Consol AS er stolte over å kunne tilby deg en eksklusiv avtale med Thon Hotels, i hjertet av det pulserende Barcode-distriktet, 23.– 26. april 2024. Dette er din sjanse til å sikre deg en fordelaktig pris på hotellrom ved det renommerte Thon Hotel Opera, strategisk plassert rett ved våre eventlokasjoner.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å kombinere din deltakelse på Forhandlerdagen 2024 med et førsteklasses opphold hos Thon Hotels. Nyt luksusen og komforten som kun Thon kan tilby, og gjør ditt opphold under arrangementet til en minneverdig opplevelse. Velkommen!

Book hotel nå

Åpningstider

Man-fre: 08:00-16:00
Lør-søn: stengt
Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross