Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser
Knebeskytter på hjul på et verkstedgulv

Kneel-It kneputer på hjul, skåner rygg og knær

januar 16, 2024 / Cathrine
Kneel-It passer for alle håndverkerbransjer, men også for deg som ønsker å pusse opp hjemme. Dette er rett og slett ergonomiske kneputer på hjul som er designet for å lindre belastninger, og redusere skader på knær og rygg som oppstår ved langvarig arbeid i lav posisjon.

Kneel-It: En revolusjon for håndverkere overalt

I en bransje hvor dagene ofte tilbringes på knærne, kommer en game-changer: Kneel-It. Dette er ikke bare et produkt, men en ergonomisk revolusjon som lover å forvandle hverdagen for håndverkere i alle felt.

Effektivitet og komfort på hjul

Kneel-It er ikke bare kneputer; det er ergonomiske knebeskyttere på hjul designet for å øke effektiviteten, produktiviteten og ikke minst, livskvaliteten. Tenk deg friheten til å bevege deg rundt på arbeidsplassen uten å ofre komfort eller sikkerhet – det er nettopp hva Kneel-It tilbyr.

Designet for helsen din

Langvarig arbeid i lave posisjoner kan belaste både knær og rygg, men Kneel-It er her for å endre dette. Produktet er designet for å redusere denne belastningen betydelig, og dermed minske risikoen for skader. De innebygde, stroppløse og polstrede knebeskytterne er toppen av komfort.

Bevegelighet og fleksibilitet

Et av de mest imponerende aspektene ved Kneel-It er dets fleksibilitet. Med hjul og bremser, kan brukeren bevege seg enkelt og sikkert over ulike overflater. Denne mobiliteten er ikke bare praktisk, men også en stor fordel for produktiviteten.

 

Se hvordan andre bruker Kneet-It
Kneputer på hjul i sort og lysgrønt

Brukervennlig og kompakt

Kneel-It er svært brukervennlig, lett å sette sammen uten behov for verktøy, og veier kun 6,27 kg. Den kompakte designen gjør den enkel å transportere og lagre, noe som er essensielt for håndverkere på farten.

Tåler vekten av arbeidet

Med en kapasitet til å bære kroppsvekt på opptil 167 kg, er Kneel-It et robust verktøy, klart for de tøffeste oppgavene.

Perfekt for alle prosjekter

Enten det er på jobb eller for dine gjør-det-selv-prosjekter hjemme, Kneel-It er det perfekte tilskuddet for å sikre komfort og effektivitet.

For mer informasjon, ta kontakt med oss - eller stikk innom vårt showrom for å teste den. Du vil snart oppdage hvordan Kneel-It kan transformere din arbeidsdag.

Kjøp nå i nettbutikken

Flere nyheter

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Man-fre: 08:00-16:00
Lør-søn: stengt
Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross