Dekorfilm, frostfilm og glassmerking

Dekorfilm, frostfilm og glassmerking

Våre dekorfilmer er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra helfrost og gradering til lekne prikker til klassiske striper. Vi designer også kontrastmerking for vinduer og glassvegger.

Gradert frostet film, med ulik tetthetsgrad

Kontrastmerking av glassdører og vegger

Kontakt oss for fri befaring

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Frostet gradert vindusfilm fra LLumar

Dekorfilm, frostfilm og glassmerking

Våre mønstrede film stiler er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra lekne prikker til klassiske striper. Finn filmen som matcher din innredning. Filmene leveres med estetiske designer som har en varierende grad av gjennomskinnelighet, inkludert tette, hvite mønstre.

Kontrastmerking av glassdører og vegger. I byggverk med krav om universell utforming skal vindu og andre glassfelt i yttervegg over terreng være sikret. Vi designer og tilpasser glassmarkør, som er synlig fra begge sider av glasset og i to høyder.

Graderte filmer er utviklet for å matche dagens designtrender. Hvert av de unike mønstrene går gradvis fra transparent til heldekkende. Graderte filmer er en smart løsning for å delvis stenge ute utsikt, selektivt skjule skjemmende områder, eller for å friske opp en glassflate eller et vindu med et stilig designelement.

Gradert frostet film, med ulik tetthetsgrad?

LLumar iLLusions er en serie dekorative vindusfilmer som gir deg alt  du behøver. Med lekkert og nytenkende design som passer for interiørprosjekter i alle størrelser. Både for kontormiljøer og privat bolig.

Disse frostede filmene (også kalt frostfolie), finnes i fem unike filmserier med mange individuelle stiler. LLumar iLLusions gir deg alt hva du kan ønske deg av vindusdekor, estetisk og stilfullt

Vår serie av dekor- og frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer lyset delikat uten at lysstyrken blir komprimert. Lekker design for en brøkdel av prisen det koster for etset glass.

Graderte dekorfilmer fra LLumar

Heldekkende, mønstrete og graderte dekorfolier

SPESIALFILMER
Vår Speciality Serie har filmer i heldekkende hvit og sort, blå, grønn, rød eller gul.

DEKORFILM MED GRAFISKE DEKORELEMENTER
Denne transparente filmserien har grafiske linjer og kvadrater, spesiallaget for innsynshindring.

TEKSTIL-INSPIRERTE FILMER
Tekstil-inspirerte mønstre gir mange ulike muligheter for å hindre innsyn og skape spennende versjoner av lysgjennomstrømming.

Inspirasjon frostet dekorfilm

SE FAVORITTER FRA VÅR NETTBUTIKK

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter