Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Dekorfilm Gardiner Akustikkprodukter Utevarme Bilprodukter
Om oss Vårt team Aktuelt Referanser Jobbmuligheter Presse og media
Spør en fagekspert Oppmåling & montering Inspirasjon Salgs- og leveringsbetingelser Finansiering

Utvalgte kundereferanser

Eksteriørbilde av Universitetsgaten 2. Fotorettighet: Entra Eiendom

Entra Eiendom

Entra Eiendom ønsket å redusere energiforbruket, skape jevnere inneklima, senke temperaturen og kutte energibruken. Løsningen: Multifilm fra Consol AS.

Les mer
Rødt mursteinshus ved et moderne kontorbygg med glassfasade - Borgarting Lagmannsrett

Borgarting Lagmansrett

Statsbygg ønsket å bedre innetemperaturen i Lagmannsretten - og gjøre den jevnere over hele bygget. I tillegg var målet å minske behovet for kjøling - og dermed redusere energikostnader.

Les mer
Kontorbygg med beplantning. Helsfyr Atrium.

Helsfyr Atrium

Helsfyr Atrium ønsket å redusere varme i bygget etter TEK 17-kravet, og valgte Multifilm solskjermingssystemer fra Consol.

Les mer
Den norske Opera og Ballet sett fra øst

Den Norske Opera og Ballett

Den Norske Opera og Ballet ønsket å optimere innetemperaturen i bygningen ved å bruke en subtil form for solskjerming. De bestemte seg for å implementere LLumar RHE50 solfilm fra Consol. Dette valget bidro til å redusere oppvarmingen betydelig samtidig som det opprettholdt en nesten usynlig påvirkning på bygningens estetikk.

Les mer

Dronning Eufemias Gate 8 - Braathen Eiendom

Braathen Eiendom ønsket å kutte energiforbruket i bygget med 50%, gjennom foredling og påbygg av ny toppetasje, ytterligere rehabiliteringen og investering i innvendig solskjerming.

Les mer
Bygg i Brynsengfaret med gress foran

Statens Vegvesen

Statens Vegvesen hadde et stort ønske om å senke energiforbruket drastisk, og si farvel til de irriterende temperatursvingningene som herjet inne i bygningen.

Les mer
Se referanseliste

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross