Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Dekorfilm Gardiner Akustikkprodukter Utevarme Bilprodukter
Om oss Vårt team Aktuelt Referanser Jobbmuligheter Presse og media
Spør en fagekspert Oppmåling & montering Inspirasjon Salgs- og leveringsbetingelser Finansiering

Velkommen til Consol

Consol er spesialister på innovative produkter innen lys-, varme- og energisparing for vinduer, i tillegg har vi Norges bredeste sortiment av tradisjonell solskjerming. Siden starten i 2008 har bedriften vokst jevnt, og vi lever hele tiden etter 4 faste grunnelementer, som utgjør vår strategiske plattform:

Nyskapende

Vi skal alltid være i front innen solskjerming. Vi skal levere unike  produkter og løsninger som benytter seg av moderne teknologi, tenke estetikk, følge med på trender - og forutse nye behov.

Kompetansetunge

Vi skal alltid ha faglig integritet, og ha inngående kunnskap om våre  produkter og løsninger. Det gjør oss unike for våre kunder og partnere.

Smidige

Kundene våre beveger seg stadig raskere, og krever effektivitet og fleksibilitet. Vi skal hele tiden strebe etter å jobbe smartere, raskere og mer lønnsomt, både for kunden og oss selv.

Problemløsere

Vi skal alltid søke etter å finne fram til de beste løsningen for våre  kunder, og være gode på oppfølging. Det gjør Consol til en svært verdifull partner for våre kunder.

4 personer som bærer et firmaskilt
Miljøfyrtårn-logo på stranden

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert (@miljofyrtarn). Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling. Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid!

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross