Nettsider. Verdiforslag. Innhold. Tekst. Design.

NY WEBSIDE?
Alle bedrifter behøver et nettsted for å gjøre sine produkter eller tjenester synlige. Vi har god erfaring med å utvikle profesjonelle websider med søkemotoroptimalisert innhold og et brukervennlig grensesnitt. Administrasjonsverktøyet for nettstedet er enkelt og intuitivt, slik at bedriften selv kan ta over driften av nettstedet etter lansering. Du kan også inngå en avtale med oss på teknisk support, hvor vi tar oss av sikkerhet, oppdatereringer av programvare, themes og plug ins, og holder nettstedet ditt sunt.  Vi leverer en ferdig webside klar til bruk på kort tid. Tekst, bilder og innhold kan vi også bistå med. Se her for noen av nettstedene vi har utviklet: nilsenevent.no, tribos.no, wiseful.no, pluss2.no, kapsel.no, andvig.no, stroken.no, solenskinner.no m fl.

ELEKTRONISKE NYHETSBREV
En enkel og kostnadseffektiv måte å nå både kunder og samarbeidspartnere på, er å sende ut elektroniske nyhetsbrev. Nyhetsbrev fører til styrket lojalitet og økt synlighet. Vi designer et nyhetsbrev basert på din profil, lager tekstforslag, foreslår bildebruk, står for utsendelsen og holder deg oppdatert på statistikk. Vi tilbyr også enkel opplæring i MailChimp som er en nettbasert plattform for nyhetsbrev, slik at du kan sende neste nyhetsbrev selv.

Synlighet. Google AdWords. Annonsering på Facebook og Instagram.

GOOGLE ADS
For å bli mer synlig for kundene dine, er det viktig å rangere høyt på Googles søketreff. Du kan kjøpe relevante søkeord, slik at dine annonser havner på topp i søkeresultatet. Annonsering på Google er svært kostnadseffektivt for mange, og øker synligheten på Google. Vi oppretter en Google Ads-kampanje for deg, og kvalitetssikrer den gjennom tester og statistikk.

Google Ads fungerer som en børs, noe som betyr at jevnlig optimalisering av søkeord og annonsetekster skaper optimal effekt. Vi tilbyr gjerne en avtaler, hvor vi tar oss av administrering, optimalisering og rapportering.

ANNONSERING PÅ FACEBOOK
Annonsering på Facebook er for mange en billig og effektiv måte å nå ut til kundene på. Her kan man bestemme hvem annonsen skal vises til, og legge inn bud i forhold til hva man er villig til å betale for de mest synlige annonseplasseringene. Vi utvikler gjerne budskap for 3-6 annonser, setter opp en forbruksgrense, og oppretter og følger opp kampanjene dine.

Consol har kjøpt opp Picnique Kommunikasjonsbyrå, som har lang erfaring med disse tjenestene. Les mer på picnique.no

Jeg vil gjerne ha et uforpliktende møte!