Vindusfilm for boligen din

Vindusfilm kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt sikrere og mer komfortabelt.

Solfilm hindrer effektivt leiligheten eller kontoret ditt mot overoppheting. Filmen monteres på vindusglasset, og finnes i mange forskjellige toner og varianter. Med solfilm oppnår du at varmen fra solen reduseres med inntil 79% - og UV-stråling med 99%.

Som du sikkert vet, koster det mye mer å kjøle ned et rom enn å varme det opp. Derfor er vindusfilm  et spesielt godt valg der det er veldig varmt inne om sommeren. Med solfilm blir det bedre inneklima, og du og dine medarbeidere får mer behagelige arbeidsforhold.

 

LLumar solfilm

Solfilm

Solfilm på vinduene hindrer at varmen trenger inn gjennom glasset, og gir deg en behagelig innetemperatur. Om vinteren hindrer solfilmen at innevarmen slipper ut gjennom vindusflatene, og dermed sparer du energikostnader. Se hvordan solfilm ser ut på vindusglasset her.

UV-film stopper blekingas gulv

UV-film

Med UV-film på vinduene blokkerer du mer enn 99% av solens UV-stråler. Dette er en super måte å stoppe bleking av tregulv, møbler, tekstiler og kunstverk på. UV-film reduserer også gjenskinn og reflekser i glass og TV-skjermer. Dessuten beskytter du huden din fra skadende UV-stråler. Et sunt valg!

Solfilm for glasstak

Solfilm for glasstak

Solfilm på glasstak er spesielt utsatt for UV-stråling, og krever mer enn en tradisjonell vindusfilm. Ofte ødelegger UV-strålingen den ripesikre overflaten som er på utvendige filmer. Alle våre glasstakfilmer har en overflate som tåler intens UV-stråling.

Hvordan unngår jeg solbleking av tekstiler, interiør og kunstverk?

UV-film reduserer bleking

De fleste tekstiler, møbler og kunstverk kan bli ødelagt og bleket dersom solstråler skinner inn gjennom et ubehandlet vindu. Ved å blokkere mer enn 99% av UV-strålene, kan du beskytte interiøret ditt. Våre UV-filmer hjelper deg å bevare fargen på tekstiler, tepper, tregulv og annet treverk. Filmene beskytter også malerier og fotografier mot bleking. Våre filmer benyttes i dag både i private boliger, og av butikker, museer, gallerier, forretningsbygg, skolebygg med mer.

Solfilm fra LLumar
Sikkerhetsfilm

Kan sikkerhetsfilm stoppe innbrudd gjennom terrassedører og vinduer?

Vi vet at sikkerhetsfilm er god beskyttelse mot innbrudd og hærverk. Sikkerhetsfilm holder knust glass samlet, slik at du unngår skader på deg selv eller interiør. Filmen beskytter godt ved eksplosjoner eller ekstremvær.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med oss for rådgivning eller gratis befaring.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.