Terrassevarmere fra PROVIDA
Provida-logo

PROVIDA UTEVARME - TERRASSELAMPER OG VARMELAMPER

Med fokus på nyskapning, høy kvalitet og ytelse, har PROVIDA utviklet terrassevarmere og varmelamper som vi er stolte av å ha i vårt sortiment.

VARMELAMPER SOM TÅLER REGN OG RUSK


Dette er terrassevarmere som er tilpasset norske forhold. Robuste og holdbare. Provida er svært innovative når gjelder design, kvalitet, ytelse og levetid.

TERRASSELAMPER MED LITE LYS

Alle de «tradisjonelle» terrassevarmerne har det siste innen Ultra Low Glare teknologi, og vi bruker kun de beste varmerørene på markedet. Dette sikrer optimal ytelse og en lysreduksjon på inntil 80%. Sammen med høy kvalitet på reflektor og komponenter, får du et produkt med lang levetid og god valuta for pengene. Max Power har i flere år vært markedets kraftigste terrassevarmer som ikke avgir lys!

TREKK TIL VARMELAMPER

NYHET: Provida Varme lanserer nå «Protector», en serie med vanntette trekk som passer til alle terrassevarmere i markedet. Ta vare på varmeren din i vinterhalvåret, forleng levetiden og behold varmeeffekten med Provida Protector!
Terrassevarmer
Utevarme fra Provida

Utevarme for kjølige sommernetter

Hva slags terrassevarmer trenger jeg?
Akkurat det finner vi ut sammen. Hos oss finner du en rekke terrassevarmere med svært høy kvalitet og ytelse samt lang levetid.

Ønsker du å forlenge de vakre sommerkveldene med god og behagelig utevarme, eller vil du virkelig strekke sesongen i begge ender? Har du utfordrende forhold og trenger en kraftig terrassevarmer? Vil du kanskje ha ekstra varme i sommerstuen, vinterhagen eller i en inn-glasset terrasse? Vi har lang erfaring og høy kompetanse på fagområdet infrarød varme. Uansett hva ditt behov er, har vi løsningen som passer DEG.

Varmelamper for vinterhagen, terrassen, sommerstuen. Vi har det du trenger
Nedenfor ser du kun noen av våre utvalgte modeller du kan kjøpe i nettbutikk.

Gode løsninger for utevarme
Sspør oss gjerne om gode løsninger for utevarme. Vi har et stort og variert produktspekter, så uansett om du vil ha en terrassevarmer på veggen eller i taket, en mobil varmer du kan flytte rundt, varme i vinterhagen, sommerstuen eller på en innglasset terrasse, har vi løsningen.

Kjøp terrassevarmere og varmelamper i nettbutikken nå

Er du USBL-medlem og handler i nettbutikken, husk å benytte rabattkupong* usbl25 i handlevognen,
og samtidig legge inn ditt medlemsnummer under ordrenotater i kassen.

*Gjelder ikke allerede rabatterte varer.

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter