Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Solfilm - effektiv og knapt synlig solskjerming

august 24, 2023 / Cathrine
Solfilm er en effektiv solskjerming som holder solstrålene og UV-strålene ute, samtidig som det gir deg en behagelig innetemperatur. Med solfilm på vinduene får du både solskjerming og bevarer estetikken og utsynet.

Behold estetikken og utsynet

Solfilm er en effektiv solskjerming som holder solstrålene og UV-strålene ute, samtidig som det gir deg en behagelig innetemperatur. Med solfilm på vinduene får du både solskjerming og bevarer estetikken og utsynet. UV-film forhindrer også bleking av møbler og interiør. Det finnes ulike typer solfilm som passer ulike behov, enten det er kun solskjerming eller også innsynshindring. Solfilm passer til alle vindusstørrelser og er også godt egnet til terrassedøren.

Velger du solfilm som solskjerming, får du en løsning som er knapt synlig, beskytter mot varme og UV-stråler, og hindrer reflekser i TV og dataskjermer. Solfilm bidrar også til energisparing og øker komforten i hjemmet ved å reflektere varme, redusere falming av tepper og tekstiler, og isolere om vinteren.

Les mer

Flere nyheter

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross