Om Consol

Kontorbygg, skole og kommunikasjon
Consol jobber med alle typer offentlige og private miljøer, og vi er stolte over å levere markedsledende produkter innen energibesparing og sikkerhet.

Utsyn og innsyn
Kunnskap om glassets egenskaper og selve brukeropplevelsen står sentralt i alle våre leveranser, enten det dreier seg om miljøer for arbeid, kreativitet eller avslapning. Vi designer også vindusdekor for innemiljø og fasader, og jobber med visuelle løsninger for glass.

Ryddig samarbeidspartner
Med bred erfaring fra oppdrag for offentlig sektor har Consol lang erfaring med prosjektledelse, offentlige innkjøpsprosesser og regelverket for offentlige anskaffelser.

Consol AS ble stiftet i 2008, og ledes av Rolf Andreas Mørck. Han har lang fartstid fra bransjen, og sitter som styreleder i Solskjermingsforbundet. Han var også daglig leder i Eclipse AS i mer enn 5 år.

Forhandler og distributør
Consol er forhandler og distributør av merkevarene LLumar® og Multifilm® og Tribos® i Norge, og leverer et komplett program av sikkerhets-, solskjerming- og energibesparingsfilmer. Filmene er spesielt utviklet for å bedre innemiljøet og redusere varmen som trenger inn gjennom glassruten. I dag benyttes våre vindusfilmer innen næringseiendom, skoler, butikker, restauranter, industri, bolighus og på kjøretøyer, og er uten tvil den mest lønnsomme form for solskjerming på markedet. Eksempel på prosjekter det siste året er Den Norske Opera, Historisk Museum og Rygge Flyplass.