Blogg om solskjerming og sikkerhetsprodukter

lightshadesound_23

Fagtreffet LIGHT! SHADE! SOUND!

Torsdag 2. februar gikk LIGHT! SHADE! SOUND! av stabelen, i samarbeid med vår gode nabo og partner Light House Company. Vi hadde speedpresentasjoner av mange spennende produkter, vinsmaking med Christer Berens – og supermotiverende foredrag med Cecilie Andvig.

Parasollbelysning fra Glatz

LED-belysning for parasoller. Superenkle i bruk.

For deg som ønsker å skape en stemningsfull og hyggelig atmosfære på terrassen, etter mørkets frembrudd, er riktig lysdesign et must.

Osyrion LED-belysning fra GLATZ garanterer hyggelig stemning etter solnedgang. Spottene gir deg en direkte eller indirekte parasollbelysning, med et varmt et lys som kan dimmes trinnvis.

Myggnetting og lystett gardin i ett produkt

Velkommen til et insektfritt inneklima

Consol er nå forhandlere for Skandinavias største leverandør av insektnett for vinduer og dører til private boliger, næringslivet og offentlige institusjoner. Fluenet i Danmark leverer smarte produkter som gir deg enkle løsninger til fornuftige priser.

Solfilm fra LLumar

Vindusfilm stopper sol- og UV-stråler

Vindusfilm fra LLumar® er supert om du vil oppnå en mer behagelig innetemperatur eller beskytte interiøret fra bleking. Vindusfilm kan også forsinke innbrudd, og beskytter deg dersom glasset skulle knuse. En smart måte å forbedre hjemmet ditt på.

Consol har flyttet til Trollåsen

Consol har flyttet til Trollåsen

Etter mange år på Økern, har Consol AS flyttet til Trollåsen, et steinkast fra Oslo-grensen og Kolbotn. Her har vi flyttet inn i nye, luftige kontorer – og er akkurat i gang med å bygge et finere showrom, slik at vi enda bedre kan imøtekomme våre kunders og samarbeidspartneres behov. Velkommen innom.

Consol er Miljøfyrtårn-sertifisert

Consol er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert (@miljofyrtarn). Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid!

Bilde av dørkantbeskytter fra LLumar

Dørkantbeskyttelse for bil

Det er lett å få hakk og riper på dørkantene på bilen. LLumar® dørkantbeskyttelse bevarer lakken, og er enkel å montere.

dusseldorf

MULTIFILM med stor suksess på universitetet i Düsseldorf

I forbindelse med den store renoveringen av universitetets historiske fakultet, har HHU Düsseldorf fått montert over 500 innvendige solskjermings- og rullegardiner.

montør-consol-solskjerming

Er du vår neste teamleder/montør?

Vi søker en selvgående og serviceinnstilt teamleder/montør til koordinering av våre montører, og til montering av våre solskjermings- og sikkerhetsprodukter. Stillingen krever minst 5 års erfaring med håndverksfag. Noe teamledererfaring er en fordel. Vi oppfordrer kvinner til å søke!

solfilm bevegelig fra Multifilm

MULTFILM bevegelig solfilm

MULTIFILM er bevegelig solfilm som beskytter mot varme og blending, samtidig som du beholder dagslyset. Kan også tilpasses takvinduer.