Blogg om solskjerming og sikkerhetsprodukter

Consol er Miljøfyrtårn-sertifisert

Consol er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert (@miljofyrtarn). Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid!

Bilde av dørkantbeskytter fra LLumar

Dørkantbeskyttelse for bil

Det er lett å få hakk og riper på dørkantene på bilen. LLumar® dørkantbeskyttelse bevarer lakken, og er enkel å montere.

dusseldorf

MULTIFILM med stor suksess på universitetet i Düsseldorf

I forbindelse med den store renoveringen av universitetets historiske fakultet, har HHU Düsseldorf fått montert over 500 innvendige solskjermings- og rullegardiner.

montør-consol-solskjerming

Er du vår neste teamleder/montør?

Vi søker en selvgående og serviceinnstilt teamleder/montør til koordinering av våre montører, og til montering av våre solskjermings- og sikkerhetsprodukter. Stillingen krever minst 5 års erfaring med håndverksfag. Noe teamledererfaring er en fordel. Vi oppfordrer kvinner til å søke!

solfilm bevegelig fra Multifilm

MULTFILM bevegelig solfilm

MULTIFILM er bevegelig solfilm som beskytter mot varme og blending, samtidig som du beholder dagslyset. Kan også tilpasses takvinduer.

Multilm med fjernkontroll

MULTIFILM® rullegardinsystemer.

Med MULTIFILM® innvendige rullegardinsystemer har du fremdeles klart utsyn, samtidig som du har 88% varmebeskyttelse, 0% gjenskinn i skjermer og bare 1% UV-innslipp i bygningen. I tillegg kommer en energisparing på 35%. Smart og svært funksjonelt.

Lineafix Rice dekorfilm

Lineafix; Fleksibel frostfolie med mange mønstre

Særpreg til glassflatene hjemme hos deg, eller hvorfor ikke til kontormiljøet eller fasaden? Lineafix dekorfolier er helt geniale når man vil gjøre det lekkert raskt.

Solfilm fra LLumar

Vindusfilm stopper sol- og UV-stråler

Vindusfilm fra LLumar® er supert om du vil oppnå en mer behagelig innetemperatur eller beskytte interiøret fra bleking. Vindusfilm kan også forsinke innbrudd, og beskytter deg dersom glasset skulle knuse. En smart måte å forbedre hjemmet ditt på.

Glatz parasoller

Parasoller av høy kvalitet fra sveitsiske Glatz®

Vi er så fornøyd med å kunne tilby de superflotte parasollene fra sveitsiske Glatz®. Stort utvalg av modeller og farger, gjør at du kan skreddersy parasollen etter dine egne behov.

oslo_vikings

Amerikansk fotball på med hjemmebane i Oslo

Vi i Consol AS er glade for å være en av sponsorene til Oslo Vikings, en klubb som spiller American Football med hjemmebane på Frogner Stadion i Oslo. Det gleder oss at kampene er i gang igjen!