Vårt team

Rolf Andreas Mørck

Daglig leder

Rolf startet Consol i 2008, og har jobbet med solskjerming i mer enn 20 år. Han er ansvarlig for den daglige driften i selskapet, samtidig som han jobber aktivt med salg. Rolf sitter også i styret i Solskjermingsforbundet, og er en dedikert fagmann med stor produktkunnskap.

Før Rolf grunnla Consol var han partner og daglig leder i Eclipse AS.

Cathrine Årving

Markedssjef

Cathrine er vår markedssjef og ansvarlig for at Consol er synlig i alle kanaler. Hun er også leder av vår kommunikasjonslab, Picnique.

Cathrine er en erfaren konseptutvikler, med mer enn 20 års erfaring som markedsfører; AD, tekstforfatter, webdesigner og digital rådgiver. Hun har også lang fartstid fra eventbransjen som event manager/koordinator.

Før Cathrine ble en del av Consol, jobbet hun bl a i Romerikes Blad, Plenum, Gyro, Presart, Say Int. Communications og Picnique Kommunikasjonslab.

Bjørn Inge Fengsrud

Salgssjef/Sales Manager

Bjørn Inge begynte i Consol februar 2020. Han jobber med salg av hele produktporteføljen, og har et hovedansvar for oppfølging og utvikling av våre forhandlere innen segmentene bil og bygg.

Bjørn Inge har lang erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra både bedrifts- og konsumentmarkedet. Før han kom til Consol, har han bakgrunn fra større merkevareorganisasjoner som Canon, Securitas og Jordan.

Lars Bakken

Distriktssjef privatmarked

Lars er vår distriktssjef på privatmarkedet, og har lang erfaring fra solskjermingsbransjen. Han jobber til daglig med salg, bestillinger og montering av våre produkter.

Før Lars kom til oss i Consol, har han bl a jobbet i Markisebutikken Celcius, vært leder av montøravdelingen i JS Import & Handel, samt jobbet i DPS Gruppen og Lady Persiennefabrikk.

Hanna Oline Røstad

Administrasjons- og salgskoordinator

Hanna har jobbet i Consol AS siden høsten 2021, og tok i januar 2022 over jobben som administrasjons- og salgskoordinator. Hun har på kort tid blitt flink til å holde oss alle i ørene, være selve navet i bedriften, og jobber til daglig med alt fra salg og bestillinger til administrative oppgaver.

Hanna har god erfaring fra ulikt arbeid med mennesker, noe som kommer godt med når hun skal imøtekomme kollegers, kunders og samarbeidspartneres behov.

Hanna har en Bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon fra Westerdals/Høyskolen

 

Aleksander Gjersing

Senior montør

Pernille Årving Mørck

Videoprodusent/markedskoordinator

Pernille har jobbet som vikar og sommervikar hos Consol siden 2016. Hun har jobbet med administrative oppgaver, samt kreative oppgaver i markedsavdelingen som bl a webproduksjon og redigering. Hun jobber i dag deltid som  videoprodusent og markedskoordinator, og er bl a ansvarlig for Consols videoprosjekter.

Pernille har en Bachelor Degree i Film og TV- fra Westerdals Oslo ACT og har studert Digital Markedsføring ved IGM/Høgskulen i Volda

Pernille har erfaring fra Icecube Media, Filmkonsulentene, Clockwork, Coke TV, Sony Music og Paam Studios (eget produksjonsselskap)