Vårt team

Rolf Andreas Mørck

Daglig leder

Rolf startet Consol i 2008, og har jobbet med solskjerming i mer enn 20 år. Han er ansvarlig for den daglige driften i selskapet, samtidig som han jobber aktivt med salg. Rolf sitter også i styret i Solskjermingsforbundet, og er en dedikert fagmann med stor produktkunnskap.

Før Rolf grunnla Consol var han partner og daglig leder i Eclipse AS.

Cathrine Årving

Markedssjef

Cathrine er vår markedssjef og ansvarlig for at Consol er synlig i alle kanaler. Hun er også leder av vår kommunikasjonslab, Picnique.

Cathrine er en erfaren konseptutvikler, med mer enn 20 års erfaring som markedsfører; AD, tekstforfatter, webdesigner og digital rådgiver. Hun har også lang fartstid fra eventbransjen som event manager/koordinator.

Før Cathrine ble en del av Consol, jobbet hun bl a i Romerikes Blad, Plenum, Gyro, Presart, Say Int. Communications og Picnique Kommunikasjonslab.

Bjørn Inge Fengsrud

Salgssjef/Sales Manager

Bjørn Inge begynte i Consol februar 2020. Han jobber med salg av hele produktporteføljen, og har et hovedansvar for oppfølging og utvikling av våre forhandlere innen segmentene bil og bygg.

Bjørn Inge har lang erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra både bedrifts- og konsumentmarkedet. Før han kom til Consol, har han bakgrunn fra større merkevareorganisasjoner som Canon, Securitas og Jordan.

Lars Bakken

Distriktssjef privatmarked

Lars er vår distriktssjef på privatmarkedet, og har lang erfaring fra solskjermingsbransjen. Han jobber til daglig med salg, bestillinger og montering av våre produkter.

Før Lars kom til oss i Consol, har han bl a jobbet i Markisebutikken Celcius, vært leder av montøravdelingen i JS Import & Handel, samt jobbet i DPS Gruppen og Lady Persiennefabrikk.

Hannah Hunnestad

Administrasjons- og salgskoordinator

Hannah har vært vår faste sommervikar siden Consols oppstart i 2008. Hun hatt ansvaret som assisterende daglig leder, og har god kompetanse på det administrative. Hannah har også lang erfaring med salg- og kundeservice fra ulike bransjer.

Nå er hun utdannet prosjektleder fra Westerdals Oslo ACT, og blitt en del av vårt salgs- og markedsføringsteam.

Tidligere har Hannah vært produsent for ulike arrangementer på Bruket Oslo bl a: Brukt på Bruket #4, Dyrk Nabolaget 2019 – Bokslipp, plant et frø og fest, Øko-uka, Ren Mat slippfest m.m. I 2016 var hun dessuten servicemanager for ungdoms-OL.

Zygimantas Slikas

Senior montør

Zygimantas har jobbet som senior montør hos Consol i flere år. Han er en dedikert og dyktig montør, med svært god kunnskap om våre produkter.

Pernille Årving Mørck

Salgs- og markedskoordinator/Filmprodusent

Pernille har jobbet som vikar og sommervikar hos Consol siden 2016. Hun har jobbet med administrative oppgaver, samt kreative oppgaver i markedsavdelingen som bl a webproduksjon og redigering. Hun jobber i dag som salgs- og markedskoordinator, og er i sentrum for alt som skjer i bedriften. I tillegg er hun ansvarlig for Consols videoprosjekter - samt innhold for sosiale medier.

Pernille har en Bachelor Degree i Film og TV- fra Westerdals Oslo ACT og har studert Digital Markedsføring ved IGM/Høgskulen i Volda

Pernille har også jobbet som praktikant hos Filmkonsulentene, og vært produksjonsassistent for Clockwork, Coke TV og Sony Music.