Vårt team

Rolf Andreas Mørck

Rolf Andreas Mørck

Daglig leder

Rolf startet Consol i 2008, og har jobbet med solskjerming i mer enn 20 år. Han er ansvarlig for den daglige driften i selskapet, samtidig som han jobber aktivt med salg. Rolf sitter også i styret i Solskjermingsforbundet, og er en dedikert fagmann med stor produktkunnskap.

Før Rolf grunnla Consol var han partner og daglig leder i Eclipse AS.

Glenn Dengin

Glenn Dengin

Salgssjef

Glenn ble en del av Consol-teamet i 2012. Han jobber til daglig med salg av hele vår produktportefølje, samtidig som han aktivt arbeider med å utvikle gode konsepter og tjenester for våre forhandlere innen bil og bygg.

Før Glenn kom til Consol jobbet han bl a som KAM hos Techtronic Industries og som salgs- og markedsansvarlig hos Hurtig-Gutta Transport AS

Cathrine Årving

Cathrine Årving

Markedssjef

Cathrine er vår markedssjef og ansvarlig for at Consol er synlig i alle kanaler. Hun er også leder av vår kommunikasjonslab, Picnique.

Cathrine er en erfaren konseptutvikler, med mer enn 20 års erfaring som markedsfører; AD, tekstforfatter, webdesigner og digital rådgiver. Hun har også lang fartstid fra eventbransjen som event manager/koordinator.

Før Cathrine ble en del av Consol, jobbet hun bl a i Romerikes Blad, Plenum, Gyro, Presart, Say Int. Communications og Picnique Kommunikasjonslab.

Lars Bakken

Lars Bakken

Distriktssjef privatmarked

Lars er vår distriktssjef på privatmarkedet, og har lang erfaring fra solskjermingsbransjen. Han jobber til daglig med salg, bestillinger og montering av våre produkter.

Før Lars kom til oss i Consol, har han bl a jobbet i Markisebutikken Celcius, vært leder av montøravdelingen i JS Import & Handel, samt jobbet i DPS Gruppen og Lady Persiennefabrikk.

Mette Sagen Hjerpseth

Mette Sagen Hjerpseth

Salgskoordinator/Office Manager

Mette er vår effektive og blide salgskoordinator/office manager. Hun har solid kompetanse og erfaring innenfor administrasjon, service og regnskap, og holder orden på det meste hos Consol.

Før Mette kom til Consol har hun bl a jobbet i Discovery Networks Norway, Sony Music og Kreditkassen.

Zigymantas Slikas

Zigymantas Slikas

Senior montør

Zigymantas har jobbet som senior montør hos Consol i flere år. Han er en dedikert og dyktig montør, med svært god kunnskap om våre produkter.

Steffen Andre Henriksen

Steffen Andre Henriksen

Montør/fagarbeider

Steffen har jobbet som montør/fagarbeider hos Consol i et års tid. Han er en blid og dedikert montør, med god kunnskap om våre produkter.

Tahir Hussain

Tahir Hussain

Montør

Tahir jobber som montør hos Consol. I tillegg til å montere vindusfilm og tradisjonell solskjerming, har han også ansvar for å holde lageret vårt ryddig. Han er ansvarsfull og serviceinnstilt, med god kunnskap om våre produkter.

Før Tahir kom til Consol jobbet han som delekonsulent i bilbransjen i mange år.
Han har også jobbet som bilinnredningsmontør.