UV-film
LLumar logo

UV-film

UV-film, også kalt UV-folie, stopper bleking av interiør og beskytter huden din mot de farlige UV-strålene. UV-film er også svært populært for butikker som ønsker å beskytte utstillingen sin mot falming.

Hvordan virker UV-film?

De fleste tekstiler, møbler og kunstverk kan bli ødelagt og bleket når solstråler skinner inn gjennom et ubehandlet vindu. Ved å blokkere mer enn 99% av UV-strålene med UV-film, kan du beskytte interiøret ditt. Alle våre UV-filmer hjelper deg å bevare fargen på tekstiler, tepper, tregulv og annet treverk. UV-filmene beskytter også malerier og fotografier mot bleking. UV-filmer benyttes i dag  i butikker, museer, gallerier, forretningsbygg, skolebygg  og både i private boliger.

Hva er forskjellen på solfilm og UV-film?

Alle våre UV-filmer og -folier blokkerer varme, samtidig som de stanser UV-strålene i å trenge inn gjennom vindusruten. Altså er solfilm og UV-film egentlig det samme.

Hvilken film som passer best hos deg, kommer helt an på om du kun skal ha solfilm for solskjerming og UV-blokkering, eller om du også ønsker innsynshindring. Vindusfilmer finnes i flere varianter, og i fargetoner fra helt lyse til de litt mørkere. Det finnes også reflektive UV-filmer og speilfilm.

UV-film er fantastisk for store vindusflater. Du bevarer utsynet, og holder det lyst og luftig. Film og folie passer til alle vindusstørrelser, og er supert på terrassedøren

 

Våre UV-filmer og -folier beskytter mot solbleking av:

  • Tekstiler
  • Møbler
  • Treverk
  • Malerier
  • Fotografier
  • Menneskehud
UV-film mot bleking
Uv-film for vinduer

UV-film beskytter huden din mot de skadelige UV-strålene.

UV-stråler som skinner gjennom vinduene dine hjemme, gjør ikke bare skade på interiøret, de er også skadelige for øyne og hud. Med et økende antall hudkreftsyke, er det viktig å beskytte seg så godt man kan. Våre UV-filmer fra LLumar® er designet for å beskytte deg mot skadelige UV-stråler. Filmen er så mikrotynn at du fremdeles kan nyte utsikten UV-fri.

Beskytter UV-film mot hudkreft?

Ja, i følge tester utført av Eastman, som er produsenten av LLumars UV-filmer, er UV-film internasjonalt anbefalt av hudleger for å beskytte pasienter med solsensivitet, hudsykdommer og hudkreft. LLumars UV-film har også fått “The Skin Cancer Seal of Recommendation”. Dette merket blir kun gitt til produkter som beviselig beskytter mot hudkreft.

Effektiv solskjerming med UV-film

UV-film er en svært effektiv skjerming mot solen. Med både solfilm og UV-film får du en solskjerming som forhindrer at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og du får en behagelig innetemperatur hele året.

Med UV-film på vinduet i boligen din, får du en svært effektiv solskjerming uten at det går utover estetikk eller utsyn

Ta kontakt for mer informasjon og referanser!