Solfilm
LLumar logo

Effektiv skjerming med solfilm

Solfilm er en svært effektiv skjerming mot solen. Med både solfilm og UV-film får du en solskjerming som forhindrer at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og du får en behagelig innetemperatur hele året.

Med solfilm på vinduet i boligen din, får du en svært effektiv solskjerming uten at det går utover estetikk eller utsyn. UV-film forhindrer også bleking av møbler og interiør.

Hva er forskjellen på solfilm og UV-film?

Alle våre solfilmer blokkerer varme, samtidig som de stanser UV-stråler i å trenge inn gjennom vindusruten. Hva slags solfilm som passer best hos deg, kommer helt an på om du kun skal ha solfilm for solskjerming, eller om du også ønsker innsynshindring. Solfilm finnes i flere varianter, og i fargetoner fra helt lyse til de litt mørkere.

Solfilm er også fantastisk for store vindusflater. Du bevarer utsynet, og holder det lyst og luftig. Solfilm passer til alle vindusstørrelser. Solfilm er også supert på terrassedøren.

Hvorfor velge solfilm framfor annen solskjerming?

Å velge solfilm som solskjerming har klare fordeler når du vil bevare et rent og pent uttrykk hjemme hos deg. Med solfilm får du en knapt synlig solskjerming, som beskytter deg mot varme og UV-stråler. Solfilm er også en svært god løsning dersom du ønsker å forhindre reflekser i TV og dataskjermer.

Med solfilm på vinduene, hindrer du at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og du får en behagelig innetemperatur året rundt. Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene. Les mer om energisparing med solfilm.

Hva kan solfilm og UV-film gjøre for meg?

  • Solfilm reflekterer varme
  • Hjelper deg å redusere falming av tepper og tekstiler
  • Reduserer reflekser i glass og digitale skjermer
  • Blokker UV-stråler
  • Hjelper deg å spare energi
  • Virker isolerende om vinteren
  • Øker komforten i hjemmet
Solfilm som blokkerer UV-stråler
Solfilm fra LLumar

Hvordan fungerer solfilm?

infografikk solfilm

Solfilm er et ark med sterkt polyesterlaminat som er behandlet på flere måter for å forbedre utseendet og ytelsen til dine vinduene dine. Den ene siden har et ripebestandig belegg, og den andre har et lim som binder filmen til glassoverflaten.

Solfilm fungerer ved å kontrollere passering av solenergi til rommet, og forbedre isolasjonsevnen i vinduene dine. Den gir også uendelige dekorative muligheter. Den kan også redusere sikkerhetsrisikoen forbundet med knust glass og glassplinter.

Solfilm for hjem og kontorbygg hjelper deg med å kontrollere solens energistråling og redusere solvarme. Den reduserer også sterk gjenskinn, eliminerer nærmest de skadelige og farlige effektene av ultrafiolett lys (UV) på hud, øyne og interiør.

Low-e-solfilm forbedrer sol- og isolasjonsytelsen til bygningens vinduer, og reduserer overdreven ansamling av solvarme og ikke belastning på kjølesystemet. Filmene gir klare fordeler året rundt, og reduserer oppvarmingskostnadene ved å forbedre vinduenes ytelse.

Sikkerhetsfilmer er en del tykkere enn standardfilmer og gir en tøffere barriere mot innbrudd. Dersom det skulle oppstå storm, jordskjelv eller eksplosjoner, hjelper filmen deg med å beskytte mennesker og interiør mot flygende glassfragmenter.

Dekorative vindusfilmer gir god innsynshindring, og kan leveres i mange lekre design. Dekorfilmer kan også leveres med din logo og profil - eller designes etter dine ønsker. 

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.