Solfilm og soting til bil

Solfilm og soting til bil

Solens stråler kan føre til at bilens interiør blir ubehagelig varmt. Ved å installere en vindusfilm med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Fargetoning av bilruter bidrar også til tøffere utseende.

UV-beskyttelse
Ultrafiolette (UV) stråler kan skade huden din og, bleke interiøret i bilen. Solfilm danner en beskyttende barriere som blokkerer opptil 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering.

Klar vindusfilm til bil
Dette overrasker nok mange, men bilfilm trenger ikke å være fargetonet for å fungere. Den kan være nesten usynlig, men likevel gi deg alle fordelene som å redusere skadelig ultraviolette stråler (UV) og oppbygging av varme, uten at du behøver å ha den “sotede vindu-looken”. Selv om alle våre produkter har UV-beskyttelse, appellerer vår klare bilfilm til de som ikke ønsker fargede eller mørke ruter, og de som ønsker film på ruter som ikke kan være sotede på grunn av lover og regler.

ALLF-sentre (Autoriserte LLumar Forhandlere)
Ta gjerne direkte kontakt med et av våre ALLF-sentre for sikker og profesjonell montering av solfilm og paintprotection (lakkbeskyttelsesfilm) til bil.

llumar_eastman
Få en behagelig temperatur i bilen med solfilm

Fordeler med våre solfilmer fra LLumar

Forbedret utseende. Oppgraderer bilens utseende uten å redusere ytelsen.
Blokkerer hete. Holder bilen kjølig og komfortabel.
Signalmottak. Forstyrrer ikke mobiltelefoner, radiomottak eller GPS-systemer.
UV-reduksjon beskytter interiøret frableking og uttørking.
Reduserer gjenskinn for å forbedre sikten og øke kjøregleden.

Kjøp i nettbutikk

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter