Innvendige screens – og zip screens

Lekker solskjerming med innvendig screen

Sørg for en effektiv skjerming mot solen med innvendig screen. Med zip-screens får du  lekker solskjerming som forhindrer innsyn, samtidig som du beholder utsikten.

Med innvendig screen får du svært effektiv solskjerming uten at det går utover estetikk eller utsikt. Zip-screens forhindrer samtidig innsyn.

 

Forskjellen på utvendig og innvendig screen

En zip-screen er en type solskjerming som er festes langs sidene av vinduet. Zip-screens har en slags glidelås i sidene som gjør at duken er låst til skinnene og enkelt kan heises opp og ned. 

Det finnes både innvendig screen og utvendig screen.

Innvendige zip-screengardiner, skiller seg fra utvendige screens på flere måter. Den viktigste forskjellen er evnen det har til å stoppe varme.

Hvis det viktigste er en solskjerming som også stopper varme fra solen, er en utvendig screengardin mest effektiv. En utvendig screen stopper 80-90 prosent av varmen. En innvendig screen vil stoppe vesentlig mindre av varmen utenfra. Dette avhenger noe av type innvendig screengardin, fasaden på bygget, himmelretning og hvilken type vindusglass som er valgt. 

 

Hvorfor velge innvendig zip-screen?

Mange nyere bygg har rene glassfasader. Det gir utfordringer med hensyn til solskjerming. Utvendig solskjerming kan bli vanskelig av to hovedårsaker: Byggtekniske krav eller ønske om å bevare design og fasadeuttrykk. Da kan innvendig zip-screen være en svært god løsning.

I kombinasjon med riktig type glass i vinduet, kan du få en effektiv og lekker innvendig solskjerming. 

Med innvendig screen trenger man heller ikke bekymre seg over hvordan solskjermingen tåler vær og vind.

 

 

Se video av hvordan innvendige zip-screen fungerer nedenfor!

Innvendig screen, lekker solskjerming og innsynshindring.
Innendørs screens og rullegardiner

Innvendig zip-screen for store vindusflater

Innvendig solskjerming med zip-screen leveres til vinduer i alle størrelser og kan også skreddersys til store vindusflater.

Med innvendig zip-screen slipper du inn behagelig dagslys samtidig som du for solskjerming mot ubehagelig lysforhold og problematisk gjenskinn innendørs. Hos Consol har vi zip-screens for standard vindusstørrelser, men vi kan også lage skreddersydde løsninger med innvendig zip-screen for store vindusflater.

Lyskontroll med innvendig zip-screen

Utvendig screen er en god løsning dersom det er krav til solskjerming som ikke bare er god på å begrense lys, men også innslipp av varme. Dersom det ikke er store krav til å stoppe varme, men derimot kontroll av lys som slippes inn, er en innvendig screenløsning et svært godt alternativ. 

Med zip-screen får du solskjerming som sitter perfekt til vindusflaten, uten irriterende glipper. Innvendige zip-screens kan være svært praktisk for vippevinduer.

Innvendig screen for store vinduer

Løsningen med zip-screen leveres i en rekke produktyper og kvaliteter. Zip-screens kan også benyttes som levegg i uterom.

Vi har mulighet for å levere zip-screens til vindusflater så store som 30 kvadratmeter. 

Innvendig screen kan leveres i større formater enn hva vi har mulighet til å levere av utvendig screens. Vi leverer innvendig screen helt opp i 7,5 meters høyde i 4 meters bredde, både med og uten sidestyring.

 

Med innvendige zip-screens beholder du utsynet.

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.