Innvendige screens

Innvendige screen

Lekker og effektfull solskjerming og innsynshindring – uten at du går glipp av utsikten

Innvendige screengardiner, skiller seg fra utvendige screen på en flere områder: Den viktigste forskjellen er evnen det har til å stoppe varme.

En utvendig screen vil kunne stoppe 80–90% av varmen. En innvendig screen, litt avhengig av type, vil stoppe vesentlig mindre. Hvor mye avhenger litt av fasade, retning og type glass som er valgt.

I dagens moderne bygg er det blitt mer og mer populært med rene glassfasader, hvor det ikke er mulig eller ønskelig å montere utvendig solskjerming på grunn av byggtekniske krav eller design. Her kan innvendig screen sammen med riktig type glass gi gode resultater.

Se video av hvordan innvendige screen fungerer nedenfor!

Innvendig screen, lekker solskjerming og innsynshindring.
Innendørs screens og rullegardiner

Screens for store vindusflater

Vi leverer innvendige screenløsninger i en rekke forskjellige utførelser. Screenløsningen leveres i en rekke duktyper og kvaliteter og kan leveres i størrelser opp til 30 m2.

Dersom det ikke er store krav til å stoppe varme, men derimot kontroll av innkommende lys, er innvendig screenløsning et svært godt alternativ. Innvendig screen kan leveres i større formater enn hva vi har mulighet til å levere utvendig. Vi leverer screen helt opp i 7,5 meters høyde i 4 meters bredde, både med og uten sidestyring.

Se hvordan du beholder utsynet med innvendige screens på filmen under

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.