Markiser i alle varianter

Markiser i alle varianter

På varme sommerdager kan det være godt å holde den verste varmen ute fra huset. Utenfor huset kan det også være godt med ekstra skygge. Ønske om å skjerme for direkte sol på møbler og TV-skjermen kan også være til stede. Med våre markiser dekker du alle disse behovene.

Markisene kan være med på å understreke husets arkitektur ved å følge fasadens linjeføring og fargebruk. Vår store og eksklusive kolleksjon av duker og farger gir mange muligheter.

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser er et fint alternativ til tak over terrasse. Vi har flere varianter å velge mellom. Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv om været skulle være litt fuktig. Skulle ønsket om å nyte solen uten skjerming, kan markisen kjøres inn. I motsetning til hva man kan gjøre med et fast tak. Med våre terrassevarmere kan du nyte høstkvelder under markisen i en lun atmosfære.

Vindusmarkiser

Vindusmarkise er en “lett” markisetype som benyttes oftest til skjerming av små vinduer på privatboliger. Den har som oftest en aluminiumskassett i overkant. Inne i kassetten ligger duken på et rør.

Fasademarkiser

Fasdemarkisemarkiser er en kraftig markisetype som brukes til større vinduer og vinduspartier i alle typer bygninger. Den levers både med og uten aluminiumskassett i overkant.

Markisen har minst 2 armer (kraftige) som nede er festet til vegg eller vinduskarm. Armene er festet til en frontskinne i aluminium.

Markise
Markiser
Takmarkiser og restaurantmarkiser

Takmarkiser
Har du et glasstak eller takvinduer som skal avskjermes eller ønsker du å skape en mere permanent overdekning over en restaurant eller terasse, så er en takmarkise et riktig valg.

Restaurantmarkiser
Optimaliser din uteservering ved å montere en markise. Dette vil gi deg: 

“En lang utesesong” – Varme og sol er ikke avgjørende for at man kan sitte ute og nyte et godt måltid mat. Ved å velge våre markiseløsninger får man et fleksibelt system som skaper den perfekte uteserveringen, uten at du må tenke på været.

“Et godt uteklima” – Hvordan du setter opp din uteservering påvirker i stor grad dine gjesters trivsel. Et godt uteklima gir flere fornøyde kunder. Det er viktig å velge et produkt med lang holdbarhet og med minimalt vedlikehold.

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.