LLumar Paint Protection

Selvreparerende lakkbeskyttelse

Det er alltid den første ripen i lakken som er den verste, ikke sant? Nå har det kommet en selvreparerende, ultratynn beskyttelsesfilm som sørger for at bilen din ser helt strøken ut. Filmen framstår som et høyglanset, praktisk talt, usynlig skjold og beskytter bilen fra skader som oppstår under den daglige bilbruken.

Reparerer seg selv
Det transparente laget av film/folie reparerer seg selv når den får en ripe. Filmen er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Samtidig beskytter du bilen din mot steinsprut, veismuss og sand.

Med Paint Preotection på lakken, kan du fortsatt vaske, vokse, og stelle med bilen. Akkurat slik som du pleier. Filmen kan også tilpasses alle biltyper, ved at filmen kjøres igjennom et presisjonkuttersystem, med spesifiserte maler. Softwaren i systemet oppdateres etter hvert som det kommer nye bilmodeller på markedet.

Ta en titt på forhandlerlisten for å se hvor du kan få montert Paint Protection på din bil. Se nedenfor hvordan våre montører monterer filmen.

Paintprotection
dørkantbeskytter-845x321

Dørkantbeskytter

Dørkantbeskytter
Et av de stedene hvor bilen ripes mest er på dørkanter. Derfor har LLumar har produsert dørkantbeskyttere i to hendige ruller for rask og enkel montering i målene:  0,95 cm x 30,48 m  og 1,59 cm x 30,48.

Og så er det dørkoppene da; Ved hjelp av LLumars  presisjonskuttersystem, kan man skjære til film for alle små partier av bilen som slites til daglig, slik som dørkopper, dørkanter, panserstripen bak ol.

Her kan du se hvilke områder av lakken som kan dekkes av selvreparerende beskyttelsesfilm fra LLumar

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter