LLumar Paint Protection

Lakkbeskyttelse til bil

LLumar paint protection film er best i klassen

Det er alltid den første ripen i lakken som er den verste, ikke sant? Nå har det kommet en selvreparerende, ultratynn lakkbeskytter som sørger for at bilen din ser helt strøken ut. LLumar Paint Protection Film (PPF) framstår som et høyglanset, praktisk talt, usynlig skjold og beskytter bilen fra skader som oppstår under den daglige bilbruken. En strålende steinsprutfolie.

Selvreparerende steinsprutfilm

Beskytt bilen din mot steinsprut, smuss og sand.
Det transparente laget av film/folie reparerer seg selv når den får en ripe. Filmen er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Samtidig beskytter du bilen din mot steinsprut, veismuss og sand.

Med lakkbeskytter på bilen din, kan du fortsatt vaske, vokse, og pleie den. Akkurat slik som vanlig. Lakkbeskytteren kan også tilpasses alle biltyper, ved at filmen kjøres igjennom et presisjonkuttersystem, med spesifiserte maler. Softwaren i systemet oppdateres etter hvert som det kommer nye bilmodeller på markedet.

Ta en titt på forhandlerlisten for å se hvor du kan få montert LLumar Paint Protection Film på din bil. Se nedenfor hvordan våre montører monterer filmen.

Paintprotection
dørkantbeskytter-845x321

PPF beskytter dørkantene på bilen din

Dørkantbeskytter for bil
Et av de stedene hvor bilen ripes mest er på dørkanter. Derfor har LLumar har produsert dørkantbeskyttere i to hendige ruller for rask og enkel montering i målene:  0,95 cm x 30,48 m  og 1,59 cm x 30,48.

Og så er det dørkoppene da; Ved hjelp av LLumars  presisjonskuttersystem, kan man skjære til film for alle små partier av bilen som slites til daglig, slik som dørkopper, dørkanter, panserstripen bak ol.

Her kan du se hvilke områder av lakken som kan dekkes av selvreparerende beskyttelsesfilm fra LLumar

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter