Tribos lakkbeskyttelse

Tribos forsegler lakken – og holder den blank år etter år uten at du må polere

HVA ER EGENTLIG TRIBOS?
TRIBOS© er et aktivt polymerskjold med lang holdbarhet, som påføres mekanisk og som er utviklet for å beskytte alle overflatene på bilen.

EKSTREMVÆR I utgangspunktet ble TRIBOS© utviklet for å takle det røffe livet til sjøs; for å beskytte overflater og skrog på superyachter og fritidsbåter, mot UV-stråler, sur nedbør, olje, eksos, drivstoff utslipp, havsalt og fuglelim.

Behandlingen benyttes på alt fra jetfly til sub-zero overflater på turbinblader ute på offshore vindkraft-anlegg, fordi det gir bedre aerodynamisk ytelse og raskere tining av is.

UTVIKLET I ET LABORATORIUM
TRIBOSs© -polymer er kjemisk sammensatt og utviklet i et laboratorium. Ved å luftherde ”halene” på hvert individuelle polymer formes det i løpet av 24 timer et ultraglatt, fulltransparent belegg. Belegget er også impregnert med titanoksid, som reflekterer UV-lys som forebygger falming av farge.

BÅDE FOR NYE OG BRUKTE BILER Biler med fabrikkfersk lakk vil også ha en ha en forebyggende fordel av mekanisk lakkbehandling, uansett hvor god finish det er på lakken.  Tribos© -polymer er kjemisk sammensatt, og skaper et høyytelse skjold som fungerer effektivt på en uendelig mengde overflater; lakk, glass, aluminiumsfelger og tekstil.

Matt og slitt lakk, samme om den er gammel eller tilstanden er dårlig, vil få forbedret lakk med påføring av TRIBOS. Kanskje en god investering hvis du vil oppgradere bilen din, og få en bedre pris på bruktbilmarkedet?

Tribos lakkforsegling
shutterstock_tribos_

Tribos lakkbeskyttelse for alle bilens overflater

LAKK: En ikke-keramisk, 3-trinns mekanisk påføring, 24-timers lufttørking, fleksibel beskyttende overflatebehandling. Utviklet for å tåle 99% av alle former for aggressiv forurensning som drivstoff-utslipp, bremsestøv, surt regn, tjære, fugleeskrementer, kvae, og solbleking. Skaper en høyglans overflate, slik at rengjøring blir enklere og voks og polish blir overflødig.

GLASS: Den beste høyytelses og vannavvisende barrierere på markedet i dag, som både forbedrer sikten og sikkerheten. En 3-trinns mekanisk påføring, med 10-minutters lufttørking. Tribos glassbehandling er utviklet for å vare minst 6 måneder på frontruten, og opp til 12 måneder på bilens andre ruter.

FELGER: Et keramisk-basert, diamanthardt polymerbelegg, spesielt utviklet for å avvise bremsestøv, tjære og generelt hva du møter på veien som veisalt, eksos og nedbør. Gjør rengjøring av hjulene enklere, samtidig som du beskytter felger og hjulkapsler.

TEKSTIL: En tekstilimpregnering for interiøret i bilen. Utviklet for å tåle de fleste væsker, som brus, te og kaffe. Den beskytter også interiøret i bilen dersom uhellet skulle være ute, og noen for eksempel søler iskrem eller sjokolade. Tribos©tekstilimpregnering gjør det enklere å tørke opp når du søler, slik at du unngår at stygge flekker trekker inn i bilsetene.

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter