Elektrisk film

Elektrisk film 

Elektrisk film fra Sonte - med kun ett klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet.

Har du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending? Nå kan du «fryse» glassene etter behov. Med kun ett klikk går glassflaten fra klart til frostet.

Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. Filmen  gir deg muligheten til å begrense gjennomsyn ved å justere mengden lys som slipper gjennom.

Mange bruksområder
Fordi filmen kan skjæres til  i alle størrelser og former, kan det brukes så godt som overalt:

  • I stuen
  • På baderommet (ifb bad, bør ikke bli fuktig)
  • På soverommet
  • Hjemmekinoen
  • På kontoret
  • Overalt…

Elektrisk film har blitt veldig populært. Les mer på Dagbladet/Din Side.

Absorberer UV-stråling

Elektrisk film benyttes ikke kun for å verne om privatlivet, eller som solskjerming, filmen absorberer også UV-stråling og reflekterer infrarødt lys. Dette senker romtemperaturen, og er energibesparende. I tillegg kan Sonte Film, i sin ikke-transparente tilstand, brukes som prosjektorskjerm, noe som kan være plassbesparende og ryddig i et kontormiljø. Filmen er et økonomisk steg for å øke bruksområdet til glassoverflater i ditt hjem eller kontor.

Bildet til høyre viser hvordan filmen er når strøm ikke er påslått. Bildet under viser hvordan glassruten frostes når man “slår på” strøm.

Se produktet i bruk i videoene under.

Elektrisk film som ikke er frostet
Elektrisk film som er frostet

Elektrisk film er enkel å montere. Enkel i bruk.

Filmen er laget for å være brukervennlig og kostnadseffektiv. Den er produsert med et selvklebende lag på den ene siden, og kan bli skåret etter mål. Den kan monteres på alle typer rene glassoverflater, det er ikke behov for spesialiert personell under installasjon. Når du har montert Sonte Film, er det bare å koble WiFi-enheten til filmen og plugge i støpselet.

Monteringsmetoden er som følger:

  • Kan skjæres i alle formater
  • Selvklebende bakside
  • Plug and play
Før Etter

Filmer

Filmene under viser vår løsning hos Bjerkan Stav Advokatkontor, hvor filmen har gjort det mulig å bevare det naturlige lyset i lokalet samt mulighet til å blende av møterommene etter behov. Tannklinikken Dine Tenner Amfi Orkanger har store vindusflater som gir naturlig dagslys og åpner lokalene. Med elektrisk film kan man med et klikk skape helt private rom.

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet