Casper LED mørkleggings- teknologi

Mørklegger digitale skjermer ved utvendig innsyn. Utviklet for trygg informasjonsdeling.

Film som mørklegger digitale skjermer ved utvendig innsyn

Casper ™ Cloaking Technology fra Designtex, er en genial ny arkitektonisk film for glassvegger. Den mørklegger digitale skjermer ved utvendig innsyn. Montert på utsiden av møterom, kontorer og lignende blir innholdet på den digitale skjermen umulig å lese, fordi filmen fungerer som et smart skjold for å sikre personvern av data. Dette gjør det enklere å arbeide med, og ikke minst dele konfidensiell informasjon i åpne kontorlandskaper.

Trygg informasjonsdeling i åpne kontormiljøer

Med Casper ™ på glassveggene får man trygghet til dele informasjon i kontormiljøer med mye glass og åpne flater, uten å måtte tenke på at forbipasserende, kunder eller andre besøkende i vil kunne lese konfidensiell informasjon.

Når filmen er montert på møterommets glassvegg, vil det være umulig for forbipasserende utenfor å lese det som står på skjermen. Dette er et gjennombrudd som åpner for mange spennende interiørløsninger i moderne kontormiljøer. Casper ™ er den eneste mørkeleggings-/tildekkingsteknologien i sitt slag i verden. Filmen framstår som en diskret dekorfilm, svakt tonet. Du må se det for å tro det!

Før Etter

Slik fungerer Casper ™ mørkleggingsfilm:

casper cloaking film

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.