Antibleking og UV-film
LLumar logo

Våre UV-filmer beskytter tekstiler, møbler og annet interiør mot solbleking

De fleste tekstiler, møbler og kunstverk kan bli ødelagt og bleket dersom solstråler skinner inn gjennom et ubehandlet vindu. Ved å blokkere mer enn 99% av UV-strålene, kan du beskytte interiøret ditt. Våre UV-filmer hjelper deg å bevare fargen på tekstiler, tepper, tregulv og annet treverk. Filmene beskytter også malerier og fotografier mot bleking. Våre filmer benyttes i dag både i private boliger, og av butikker, museer, gallerier, forretningsbygg, skolebygg med mer.

Våre UV-filmer beskytter mot solbleking:

  • Tekstiler
  • Møbler
  • Treverk
  • Malerier
  • Fotografier
UV-film mot bleking
Uv-film for vinduer

Beskytter huden din mot de skadelige UV-strålene.
Anbefalt av hudleger.

UV-stråler som skinner gjennom vinduene dine hjemme, gjør ikke bare skade på interiøret, de er også skadelige for øyne og hud. Med et økende antall hudkreftsyke, er det viktig å beskytte seg så godt man kan. Våre vindusfilmer fra LLumar er designet for å beskytte deg mot skadelige UV-stråler. Filmen er så mikrotynn at du fremdeles kan nyte utsikten UV-fri.

Internasjonalt har LLumar UV-vindusfilm blir anbefalt av hudleger for å beskytte pasienter med solsensivitet, hudsykdommer og hudkreft. Filmen har også fått “The Skin Cancer Seal of Recommendation”. Dette merket blir kun gitt til produkter som beskytter mot hudkreft

Ta kontakt for mer informasjon og referanser!