Anti-graffiti film

Film som beskytter for riper, tagging og graffiti

FJERNER GRAFITTI OG TAGGING ENKELT

Med antigrafitti-film på rutene, fjerner du enkelt tagging, grafitti og riper når du fjerner filmen. Usynlig på rutene, enkel å fjerne.

Hvis du er bekymret over å ha din fasade sprayet ned av taggere, så skjønner vi det godt. Dette er ikke føsteinntrykket du ønsker å ha på fasaden din. Vår antigraffiti-film hjelper deg å slå tilbake mot taggere, som bare er ute etter å ødelegge og grise til

BESKYTTELSFILM FOR GLASS OG GLATTE FLATER, SOM FORHINDRER PERMANENT SKADE

Antigraffiti-film er et lag av beskyttelse som, bokstavelig talt, får graffitien til å forsvinne. Det hjelper deg å forhindre permanent skade, vanskelig rengjøring og dyre reparasjoner.

Hvordan virker det? Anti graffiti-film er laget spesielt for å montere på glatte overflater som glass eller børstet stål. Det er enkelt å montere, tåler mye, og fjernes svært enkelt av våre profesjonelle montører.

film som hindrer grafitti
Antigraffiti-film som beskytter ruten på en bil eller buss

3 TING PÅ ÉN GANG

Vår Anti Graffiti-film har blitt brukt til å beskytte fasader mot vandalisme som tagging og graffiti i mange år. Våre filmer benyttes på butikkfasader, i heiser, på bordplater, på toalettflater, på trikker og busser, og beskytter fra forsettelig eller tilfeldig skade.

ANDRE FORDELER

  1. Filmen blokkerer også opp til 99% av solens skadelig UV-stråler, og hindrer bleking av interiør, tekstiler og verdifulle varer.
  2. Ved knust glass holder filmen glasset på plass, og beskytter mot flyvende glassplinter eller mot at man skjærer seg.

Ta kontakt for gratis befaring! Vi kommer hjem til deg i hele Østlandsområdet.