Graderte dekorfilmer
LLumar logo

Graderte dekorfilmer

GRADERT FROSTET DEKORFILM

LLumar iLLusions er en serie dekorative vindusfilmer som gir deg alt det du behøver. Med lekkert og nytenkende design som passer for interiørprosjekter i alle størrelser. Både for kontormiljøer og privat bolig.

Finnes i fem unike filmserier med et utall individuelle stiler. LLumar iLLusions imøtekommer alt hva man kan ønske seg innen vindusdekor, estetisk og stilfullt.

FROSTFILMER MED LEKKER DESIGN

Vår serie av frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer delikat lyset uten at lysstyrken blir komprimert. Lekker design for en brøkdel av prisen det
koster for etset glass.

GRAFISKE MØNSTRE

Våre mønstrede film stiler er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra lekne prikker til klassiske striper. Finn filmen som matcher din innredning. Filmene leveres med estetiske designer som har en varierende grad av gjennomskinnelighet, inkludert tette, hvite mønstre.

LLumar grader frostet vindusfilm
Frostet gradert vindusfilm fra LLumar
MODERNE GRADERTE DEKORFILMER

Graderte filmer er utviklet for å matche dagens designtrender. Hvert av de unike mønstrene går gradvis fra transparent til heldekkende. Graderte filmer er en smart løsning for å delvis stenge ute utsikt, selektivt skjule skjemmende områder, eller for å friske opp en glassflate med et stilig designelement.

REALISTISKE TEKSTURER PÅ DEKORFILMENE

Denne serien av elegante filmer bryter lyset, og simulerer gnisten og klarheten som finnes i et strukturert glassvindu. Effektfullt og vakkert, og mye rimeligere enn å bestille designerglass.

UNIKE KOMBINASJONER DEKORFILM

Maskér lys, legg til innsynshindring, eller frisk opp med farger med filmer fra denne high-impact-serien, inkludert dristige farger og tette filmer. Frisk opp dine butikk- eller kontorlokaler med til-passede, unike kombinasjoner. 

Inspirasjon dekorfilmfra LLumar iLLusions 

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter