Frostfilm
LLumar logo

Lekker innsynshindring med frostfilm

Skaff deg en effektiv skjerming mot innsyn, eller skap en lekker stil hjemme med frostet film. 

Dekorative frostfilmer gir deg alt det du behøver, når du er på jakt etter det lille ekstra til glassflatene hjemme. Med lekkert og nytenkende design som passer for interiørprosjekter i alle størrelser. Frostfolie passer både for kontormiljøer og privat bolig.

Frostede filmer finnes i fem unike filmserier med et utall individuelle stiler. LLumar iLLusions frostfolier imøtekommer alt hva man kan ønske seg innen innsynshindring, estetisk og stilfullt.

BLIR DET MØRKT INNE MED FROSTFILM?

Frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer delikat lyset uten at lysstyrken blir komprimert. Med frostede filmer får du lekker design for en brøkdel av prisen det koster for etset glass.

FROSTET GLASS PÅ VINDU ELLER TERRASSEDØR

Våre mønstrede film stiler er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra lekne prikker til klassiske striper. Det burde ikke være så vanskelig å finne en design som matcher din innredning. Frostfilmer egner seg like godt på vinduet som på terrassedøren - og kan dekorere glassflatene på baderommet. Filmene leveres med estetiske designer som har en varierende grad av gjennomskinnelighet, inkludert helt tette frostede filmer.

LLumar grader frostet vindusfilm
Frostet gradert vindusfilm fra LLumar

MODERNE FROSTFILMER MED GRADERT MØNSTER

Graderte filmer er utviklet for å matche dagens designtrender. Hvert av de unike mønstrene går gradvis fra transparent til heldekkende. Graderte filmer er en smart løsning for å delvis stenge ute utsikt, selektivt skjule skjemmende områder, eller for å friske opp en glassflate med et stilig designelement.

REALISTISKE TEKSTURER PÅ FROSTEDE FOLIER

Denne serien av elegante filmer bryter lyset, og simulerer gnisten og klarheten som finnes i et strukturert glassvindu. Effektfullt og vakkert, og mye rimeligere enn å bestille designerglass.

UNIKE KOMBINASJONER MED FROSTEDE DEKORFILM

Maskér lys, legg til innsynshindring, eller frisk opp med farger med filmer fra denne high-impact-serien, inkludert dristige farger og tette filmer. Frisk opp dine butikk- eller kontorlokaler med til-passede, unike kombinasjoner. 

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter