Skap det perfekte miljøet med elektriske gardiner

Hadde det ikke vært deilig med el-styrt solskjerming? Når du våkner om morgenen eller jobber på hjemmekontoret, åpner de motoriserte produktene seg, justerer seg og lukker seg så stille. Dette sikrer en perfekt balanse mellom naturlig og kunstig lys.

Det naturlige lyset i hjemmet holder seg mykt og konstant i løpet av dagen, slik at du opplever størst mulig visuell komfort.

Velg el-styrt solskjerming som filtrerer lyset hvis du ønsker myk belysning, eller å se ut uten å bli sett.

 

Tilgjengelig for plisségardiner, dupligardiner, Duo Rullegardiner, tradisjonelle rullegardiner, lameller og screens.

Stille og effektiv drift

Justerbare lysnivåer, temperatur- og privatlivsinnstillinger

Motorer med høy kvalitet, lang levetid

Ta kontakt med oss for fri befaring

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
elektriske gardiner

Juster nivået av sollys, temperatur og privatliv

Elektriske gardiner gjør det enkelt å kontrollere omgivelsene i hjemmet ditt. Med automatiserte gardiner kan du enkelt justere nivået av sollys, temperatur og privatliv med bare et tastetrykk. Elektriske gardiner tilbyr en rekke funksjoner, fra motorisert drift og fjernkontroll til stemmeaktivering, noe som gjør det enkelt å tilpasse hjemmebelysningen til dine individuelle behov.

El-styring er tilgjengelig for: plisségardiner, dupligardiner, Duo Rullegardiner, tradisjonelle rullegardiner, lameller og screens

El-styrt Duo Rullegardin
e-styrt solskjerming

Enkel el-styring

Vil du ha elektrisk solskjerming, men er ikke klar for komplisert montering? Med våre enkle batterimotorer unngår du ledninger i vinduskarmen og får et vakkert diskret resultat - selvfølgelig fremdeles måltilpasset.

Når du skal kjøpe motoriserte gardiner, kan du velge en standard eller spesiallaget versjon. Du kan også velge mellom mange ulike stiler, farger og lysfiltreringsalternativer.

Ta kontakt med oss for å få:

  • mer info om fordelene med motor
  • nyttige tips før du motoriserer innvendige solskjerming
  • ta en titt på alle muligheter, inkludert stoffer, styringsalternativer og elektriske motortyper.

 

Smart Home-hub for å styre solskjerming og andre produkter i hjemmet, eller enkel fjernkontroll fra Somfy som kan benyttes på ett eller flere vinduer. Valgene er mange.

Smart Home Solskjerming

Smart Home Solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. Med en TaHoma® Smart Home-hub, kan du styre din solskjerming og samtidig koble sammen en rekke andre produkter for å skape et "levende" og intelligent hjem.

TaHoma® Miljø _04._570x600

For de vanskelige vinduene, store eller mange

I tillegg til å være en kul dings, er el-styrt solskjerming veldig praktisk hvis du har mange vinduer. Med en fjernkontroll eller smarttelefon kan du styre solskjermingen for de vinduene som er vannskelig å nå, som loftsvinduet, i takvinduer eller vinduer som henger veldig høyt oppe på veggen.
lekker lys rullegardin