Smartfilm fra Fågg begrenser gjennomsyn

Har du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending? Nå kan du «froste» glassene etter behov. Med kun ett klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet.

Innsynsskjerming i moderne kontormiljøer

Eksponering. Projiser bilder eller film på ditt vindu eller glassvegg.

Whiteboard. Velegnet til å bruke som whiteboard på møterommet.

Solskjerming. Blokkerer UV-stråler, fjerner refleksjoner i TV/skjerm

Ta kontakt med oss for fri befaring

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Før Etter

Dra i pilene i bildet, for å få et inntrykk av hvordan Smartfilm fungerer.

Smartfilm til kontoret eller hjemme

Smartfilm fra Fågg er en PDLC (Polymer-Dispersed-Liquid-Crystal) basert vindusfilm som kan ettermonteres på de fleste glassflater. Vi kobler filmen til en strømkilde slik at den kan slås av eller på etter behov. Når folien får strøm er den transparent og når strømmen er slått av er den «frostet», som betyr at du ikke kan se igjennom glasset.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon og sjekk ut våre demonstrasjonsvideoer for ulik bruk av smartfilm.

 

Smartfilm i moderne kontormiljøer

Elektrisk frostet film er brukervennlig og kostnadseffektiv. Den er produsert med et selvklebende lag på den ene siden, og kan bli skåret etter mål. Den kan monteres på alle typer rene glassoverflater, og det er ikke behov for spesialisert personell for montering. Når du har montert Fågg Smartfilm, er det bare å koble WiFi-enheten til filmen og plugge i støpselet.

Enkel å montere:

  • Kan skjæres i alle formater
  • Selvklebende bakside
  • Plug and play

Filmene over viser smartfilm-løsningen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, hvor filmen har gjort det mulig å bevare det naturlige lyset i lokalet samt mulighet til å blende av møterommene etter behov. Tannklinikken Dine Tenner Amfi Orkanger har store vindusflater som gir naturlig dagslys og åpner lokalene. Med elektrisk film kan man med et klikk skape helt private rom.

Absorberer UV-stråling

Smartfilm benyttes ikke kun for å verne om privatlivet, eller som solskjerming, filmen absorberer også UV-stråling og reflekterer infrarødt lys. Dette senker romtemperaturen, og er energibesparende. I tillegg kan Fågg Smartfilm, i frostet versjon, brukes som prosjektorlerret, noe som kan være plassbesparende og ryddig i et kontormiljø. Filmen er et økonomisk steg for å øke bruksområdet til glassoverflater i ditt hjem eller kontor.

Bildet til høyre viser hvordan filmen er når strøm ikke er påslått. Her er Smartfilm kombinert med dekorfilm.

smartfilm elektrisk frost film
Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.