Duo Rullegardin

Duo rullegardin. Luksuriøs solskjerming.

Duo Rullegardin er en litt mer luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.

Med Duo Rullegardin kan du leke med lyset. De vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente stripene gir deg nye muligheter og opplevelser, og du vil virkelig oppdage hvordan lys og gardiner kan fungere sammen.

 

Duo er en lekker rullegardin med elektrisk betjening. Med en skjult batterimotor kan du betjene gardinen med et enkelt trykk på en fjernkontroll, eller ved å bruke smarttelefonen.

Duo Rullegardin er  en luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.
Duo rullegardin hvit

Rullegardin med moderne design

Ofte sier vi at linjene binder rommet sammen og skaper en ro i rommet. Duo Rullegardinen støtter linjene som allerede er i rommet og kan bidra til forsterke interiøret.

Selv om Duo Rullegardinen ofte er assosiert med et mer moderne design, kan den også lett kombineres med koselige og autentiske interiørelementer.

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter