Dekorfilm og frostet film

Dekorfilm og frostfilm

Dekorative frostfilmer

LLumar iLLusions er en serie dekorative vindusfilmer som gir deg alt  du behøver. Med lekkert og nytenkende design som passer for interiørprosjekter i alle størrelser. Både for kontormiljøer og privat bolig.

Disse frostede filmene (også kalt frostfolie), finnes i fem unike filmserier med mange individuelle stiler. LLumar iLLusions gir deg alt hva du kan ønske deg av vindusdekor, estetisk og stilfullt

Vår serie av dekor- og frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer lyset delikat uten at lysstyrken blir komprimert. Lekker design for en brøkdel av prisen det koster for etset glass.

Hva med gradert frostet film, med ulik tetthetsgrad?

Våre mønstrede film stiler er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra lekne prikker til klassiske striper. Finn filmen som matcher din innredning. Filmene leveres med estetiske designer som har en varierende grad av gjennomskinnelighet, inkludert tette, hvite mønstre.

Graderte filmer er utviklet for å matche dagens designtrender. Hvert av de unike mønstrene går gradvis fra transparent til heldekkende. Graderte filmer er en smart løsning for å delvis stenge ute utsikt, selektivt skjule skjemmende områder, eller for å friske opp en glassflate eller et vindu med et stilig designelement.

frostet dekorfilm
Graderte dekorfilmer fra LLumar

Heldekkende, mønstrete og graderte dekorfolier

SPESIALFILMER
Vår Speciality Serie har filmer i heldekkende hvit og sort, blå, grønn, rød eller gul.

DEKORFILM MED GRAFISKE DEKORELEMENTER
Denne transparente filmserien har grafiske linjer og kvadrater, spesiallaget for innsynshindring.

TEKSTIL-INSPIRERTE FILMER
Tekstil-inspirerte mønstre gir mange ulike muligheter for å hindre innsyn og skape spennende versjoner av lysgjennomstrømming.

Inspirasjon frostet dekorfilm

Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter