Terrassevarmere og varmelamper

Er du USBL-medlem og handler i nettbutikken, husk å benytte rabattkupong* usbl25 i handlevognen - og samtidig legge inn ditt medlemsnummer under ordrenotater i kassen.

*Gjelder ikke allerede rabatterte varer.

Logo for Tansun terrassevarmere
provida-logo_2

Med fokus på nyskapning, høy kvalitet og ytelse, har både Tansun og PROVIDA utviklet terrassevarmere og varmelamper som vi er stolte av å ha i vårt sortiment.

VARMELAMPER SOM TÅLER NORSKE FORHOLD

Dette er terrassevarmere som er tilpasset norske forhold. Robuste og holdbare. Våre produsenter er svært innovative når gjelder design, kvalitet, ytelse og levetid.

TERRASSELAMPER MED LITE LYS
Alle de «tradisjonelle» terrassevarmerne har det siste innen Ultra Low Glare teknologi, og vi bruker kun de beste varmerørene på markedet. Dette sikrer optimal ytelse og en lysreduksjon på inntil 80%. Sammen med høy kvalitet på reflektor og komponenter, får du et produkt med lang levetid og god valuta for pengene.

TREKK TIL VARMELAMPER
NYHET: Provida Varme lanserer nå «Protector», en serie med vanntette trekk som passer til alle terrassevarmere i markedet. Ta vare på varmeren din i vinterhalvåret, forleng levetiden og behold varmeeffekten med Provida Protector!

Infrarøde terrassevarmere fra Tansun. Lite glød og mye varme.

Forleng utesesongen med våre robuste terrassevarmere

Infrarøde lamper med MYE varme og DISKRET glød