Lekker solskjerming med plisségardiner. 

Plisségardiner er en multifunksjonell løsning når du ønsker å skjermes for solen, eller hindre innsyn med lystette varianter. Plisségardiner er enkel å tilpasse vinduets størrelse, i tillegg kan du velge plisségardiner med håndtak oppe og nede,  eller snor.

Mørkgrønn duk
antrasitt profil

Sennepsgul duk
med hvit profil

Armygrønn duk
antrasitt profil

Crisphvit duk
med hvit profil

Lys naturhvit
med hvit profil

Hvit duk
med hvit profil

Mørk naturhvit
med beige profil

Lys antikkbeige
med hvit profil

Antrasitt duk
med grå profil

Morderne brun
med beige profil

Moderne grå
med grå profil

Grå skumring
med grå profil

Brunbeige duk
med grå profil

Grå industriell
med grå profil

Grå elegant
antrasitt profil

Sort elegant
med sort profil

Vår bestselger er plisségardinen som kan «sveve i luften». Modellen gir mulighet for å skjerme nedenfra og opp, midt på vinduet, eller over hele flaten. I tettbebygde områder er denne løsningen genial, ettersom du kan skjerme mot innsyn og fremdeles slippe inn dagslys. Vi har også en løsning for deg som ønsker en transparent gardin om dagen og en lystett om natten.

Vi har kun et lite utvalg av våre produkter i nettbutikken. Men vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Consol AS har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav. Dersom du ønsker spesialtilpassede gardiner ta kontakt med oss. Vi finner en løsning som passer hos deg!

Våre mest vanlige systemløsninger

Vi har mange systemløsninger å velge mellom. De to vanligste er Standard og BB24. Standard festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. BB24 har små fester oppe og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenifra og ned ved hjelp av betjeningsgrep.

system_plissegardin

Komponenter

Vi har flere komponentfarger man kan velge mellom, her er utvalget. I nettbutikken anbefales hver duk med en komponentfarge automatisk, men ønsker du en annen farge kan du benytte kommentarfeltet i kassen, eller ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Stort fargeutvalg på komponenenter til dupligardiner.

Måltaking

Breddemål

Måling av vinduer bredde

Høydemål

hoydemaal

Montasje i karmen

Bredde = lysåpning + (pluss) 60 mm
Høyde = lysåpning + (pluss)  60 mm

Nisjemontasje

Bredde = lysåpning (minus) – 10 mm
Høyde = lysåpning