Dupligardiner. Moderne utseende. Inspirert av naturen.

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming. De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du maksimal solskjerming uten å miste utsikten din. Dupligardinene er inspirert av naturen av naturen. De er sydd i en bikubestruktur som gjør tekstilet kraftig, holdbart og motstandsdyktig overfor slitasje ved langvarig bruk.

Dupli- eller duettegardin i oransje

Hvit delikat dupligardin 
med hvit profil

Hvit dupligardin 
med hvit profil

Hvit matt dupligardin 
med hvit profil

Hvit gylden dupligardin 
med beige profil

Mørk beige dupligardin 
med grå profil

Brun skumring dupligardin 
med grå profil

Mørk sjokolade dupligardin 
med antrasitt profil

Grå lysning dupligardin
med grå profil

Sort delikat dupligardin
med sort profil

Kjølig grønn dupligardin
med grå profil

Lys beige dupligardin
med hvit profil

Marineblå plisségardin
med grå profil

Eksklusiv med vakre lysspill 

Dupligardiner (også kalt duettegardiner) er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Gardinene utmerker seg med sitt vakre lysspill og sine eksklusive tekstiler. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer bort solens stråler om sommeren. Vi har kun et lite utvalg av våre produkter i nettbutikken. Dersom du ønsker spesialtilpassede gardiner ta kontakt med oss. Vi finner en løsning som passer hos deg!

Dupligardinen elegant solskjerming.

Reduser varmetapet og få lavere strømregning

Dupligardinenes spesielle bikubestruktur skaper et isolasjonslag inntil vindusglasset som lar luften sirkulere mellom de to tøylagene. Slik bevares varmen om vinteren, og om sommeren reflekteres solens stråler bort. På denne måten reduseres varmetapet ditt med opptil 46 prosent – og med det CO2-utslippet. Med dupligardiner gjør du altså miljøet en tjeneste.

Systemer og komponenter
Vi har et stort utvalg av systemer til alle duplidukene, eksempelet helt til venstre er standard i nettbutikken. Hver duk har også en anbefalt komponentfarge til. Ønsker du annet enn standard legg inn beskjed i kommentarfeltet i kassen, eller ta kontakt med oss.

systemer_dupligardiner
Stort fargeutvalg på komponenenter til dupligardiner.

Måltaking

Breddemål

Måling av vinduer bredde

Høydemål

hoydemaal

Montasje i karmen

Bredde = lysåpning + (pluss) 60 mm
Høyde = lysåpning + (pluss)  60 mm

Nisjemontasje

Bredde = lysåpning (minus) – 10 mm
Høyde = lysåpning