Eksklusiv solskjerming med Dupli. Handle i dag og få 25% rabatt!

Dupligardiner er en multifunksjonell løsning når du ønsker å skjermes for solen, eller hindre innsyn med lystette varianter. Dupligardiner er enkel å tilpasse vinduets størrelse, i tillegg kan du velge den med håndtak oppe og nede,  eller med snor. Få 25% rabatt på innvendig solskjerming NÅ. Husk å bruke rabattkoden 20spring i kassen.

Hvit delikat dupligardin 
med hvit profil

Hvit dupligardin 
med hvit profil

Hvit matt dupligardin 
med hvit profil

Hvit gylden dupligardin 
med beige profil

Mørk beige dupligardin 
med grå profil

Brun skumring dupligardin 
med grå profil

Mørk sjokolade dupligardin 
med antrasitt profil

Grå lysning dupligardin
med grå profil

Sort delikat dupligardin
med sort profil

Kjølig grønn dupligardin
med grå profil

Lys beige dupligardin
med hvit profil

Marineblå plisségardin
med grå profil

Dobbel plisségardin med vakre lysspill

Dupligardiner (også kalt duettegardiner eller duo) er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Gardinene utmerker seg med sitt vakre lysspill og sine eksklusive tekstiler. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer bort solens stråler om sommeren. Vi har kun et lite utvalg av våre produkter i nettbutikken. Dersom du ønsker spesialtilpassede gardiner ta kontakt med oss. Vi finner en løsning som passer hos deg!

Dupligardinen elegant solskjerming.

Dupligardiner reduser varmetapet og gir deg lavere strømregning

Dupligardinenes spesielle bikubestruktur skaper et isolasjonslag inntil vindusglasset som lar luften sirkulere mellom de to tøylagene. Slik bevares varmen om vinteren, og om sommeren reflekteres solens stråler bort. På denne måten reduseres varmetapet ditt med opptil 46 prosent – og med det CO2-utslippet. Med dupligardiner gjør du altså miljøet en tjeneste.

Systemer og komponenter
Vi har et stort utvalg av systemer til alle duplidukene, eksempelet helt til venstre er standard i nettbutikken. Hver duk har også en anbefalt komponentfarge til. Ønsker du annet enn standard legg inn beskjed i kommentarfeltet i kassen, eller ta kontakt med oss.

systemer_dupligardiner
Stort fargeutvalg på komponenenter til dupligardiner.

Måltaking

Breddemål

Måling av vinduer bredde

Høydemål

hoydemaal

Montasje i karmen

Bredde = lysåpning + (pluss) 60 mm
Høyde = lysåpning + (pluss)  60 mm

Nisjemontasje

Bredde = lysåpning (minus) – 10 mm
Høyde = lysåpning