Lineafix Rice dekorfilm

Lineafix; Fleksibel frostfolie med mange mønstre

Særpreg til glassflatene hjemme hos deg, eller hvorfor ikke til kontormiljøet eller fasaden? Lineafix dekorfolier er helt geniale når man vil gjøre det lekkert raskt.

Bakterier på håndtak på handlevogn i et supermarked.

SafeTouch antibakteriell kobberfilm

SafeTouch er designet for å kunne monteres på høytrafikkerte berøringspunkter (touch points), som håndtak, gelendre, knapper og skjermer, og kan benyttes for å stoppe hånd til hånd-spredning av infeksjoner.

Solfilm fra LLumar

Vindusfilm stopper sol- og UV-stråler

Vindusfilm fra LLumar® er supert om du vil oppnå en mer behagelig innetemperatur eller beskytte interiøret fra bleking. Vindusfilm kan også forsinke innbrudd, og beskytter deg dersom glasset skulle knuse. En smart måte å forbedre hjemmet ditt på.

Glatz parasoller

Parasoller av høy kvalitet fra sveitsiske Glatz®

Vi er så fornøyd med å kunne tilby de superflotte parasollene fra sveitsiske Glatz®. Stort utvalg av modeller og farger, gjør at du kan skreddersy parasollen etter dine egne behov.

oslo_vikings

Amerikansk fotball på med hjemmebane i Oslo

Vi i Consol AS er glade for å være en av sponsorene til Oslo Vikings, en klubb som spiller American Football med hjemmebane på Frogner Stadion i Oslo. Det gleder oss at kampene er i gang igjen!

Datasikkerhet, skjuler digitalt innhold på skjerm

Dekk til informasjonen som er synlig på digitale skjermer

Casper ™ Cloaking Technology fra Designtex er en arkitektonisk film for glass som forskyver og tildekker innholdet på digitale skjermer når den monteres på utsiden av møterom, kontorer og lignende.

hovedbilde_blalys

Anbefaler mørketerapi i behandling av psykisk sykdom

Behandling med lys og mørke påvirker pasientens døgnrytme og har vist seg å være effektiv, enkel, hurtigvirkende og medikamentfri. Et spennende prosjekt som vi levert både vindusfilm og gardiner til.