Black OUT Month.
- 30% på en lekre gardiner med mørkleggingseffekt.

Selv om vi nå befinner oss i mørkere tider, så vet vi alle at solen snart skinner igjen. Denne måneden kjører vi derfor Black OUT Month - med spesialtilbud akkurat for deg: Bestiller du gardiner med mørklegging innen utgangen av november, får du hele 30% rabatt på dupli-, rullegardiner og Multifilmsystemer med black out egenskaper!

Dupligardiner og rullegardiner med mørkleggingseffekt

Enten du foretrekker den elegante og moderne looken til plisségardiner, eller den effektive rullegardinen med black out effekt, har vi akkurat det du trenger!

Om du vil ha god søvnkvalitet, og mer energi i løpet av dagen, foreslår vi LightBlock®! Den patenterte mørkleggende modellen, som sammen med mørkleggende dupligardiner blokkerer lysinnslippet med 99%. Dette blir din nye bestevenn på soverommet.

Dupligardiner med light block
Soverom med mørkt gulv og rustrød rullergardin i vinduet
Multifilmsystmer på et koselig lite soverom med moderne kunst

Multifilm White Black Out for soverom

Multifilm er en multifunksjonell polyesterfilm som opprinnelig ble utviklet for romfart. Filmen består av flere lag film med et svært tynt aluminiumslag i midten. Dette laget gjør at solenergien blir reflektert direkte ut gjennom glassruten, uten å forandre bølgelengde og skaper en utrolig behagelig innetemperatur.

Multifilm monteres med kassett og sideskinner, som en rullegardin tett inntil vinduet. Den kan lett kombineres med andre typer gardiner. Vår favoritt for soverommet er White Black Out, som holder rommet mørkt og svalt. White Black Out kan også bestilles med mønstret trykk.

Les mer om Multifilms egenskaper her

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer
cartcross