Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Dekorfilm Gardiner Akustikkprodukter Utevarme Bilprodukter
Om oss Vårt team Aktuelt Referanser Jobbmuligheter Presse og media
Spør en fagekspert Oppmåling & montering Inspirasjon Salgs- og leveringsbetingelser Finansiering
Møterom med en drone utenfor vinduene

Beskytt din bedrift mot avlytting og tyveri av elektronisk data

januar 11, 2024 / Cathrine
Signals Defense® anti-avlyttingsfilmer, også kalt laserfolie, innfrir alle krav med henhold til sikkerhet og skjerming av alle kommersielle bygninger. Utmerket i bygg som krever høy sikkerhet og beskyttelse mot spionasje og avlytting.

I dagens moderne forretningsmiljøer er sikkerheten til sensitiv informasjon en absolutt prioritet. Med stadig avanserte teknologier for avlytting og spionasje, er det avgjørende for virksomheter å ta de nødvendige skritt for å beskytte seg. Her kommer Signals Defense® sin anti-avlyttingsfilm inn i bildet som en pålitelig og innovativ løsning.

Anti-avlyttingsfilm, også kjent som laserfolie eller SD2500-film, er utviklet med patentert teknologi som har vunnet tilliten til USAs regjering for beskyttelse av sensitiv informasjon i deres bygninger. Dette avanserte filmbelegget leverer høy radiofrekvens- og infrarød-demping samtidig som den opprettholder høy synlig lysoverføring og lav refleksjonsevne. Dette betyr minimal estetisk påvirkning på kontormiljøet samtidig som det gir en pålitelig beskyttelse.

Ytelsesspesifikasjoner
USA sin regjering har lenge valgt Signal Defenses patenterte teknologi for å TEMPEST-beskytte sensitiv informasjon i sine bygg. Signals Defenses filmer gir høy radiofrekvens og infrarød demping, med høy synlig lysoverføring og lav refleksjonsevne, noe som resulterer i minimal estetisk påvirkning av kontormiljøet.

Optisk klar
Signals Defense® møter de strenge kravene til optisk klar RF-, IR- og UV-demping og er i samsvar med USAs Department of Defense policy 3-7 for infrarød beskyttelse mot radiofrekvensstandarder. Dette gjør den ideell for steder som håndterer sensitiv og svært konfidensiell informasjon.

I tillegg til suksesshistoriene i USA har filmen også blitt grundig testet og anvendt i Norge over flere år, med positive tilbakemeldinger fra bygg som krever høy sikkerhet og beskyttelse mot spionasje og avlytting. Norges Nasjonale sikkerhetsmyndighet (NSM) har også gjennomført tester som bekrefter effektiviteten av filmen.

Avviser RF-, IR- og UV-signaler
Signals Defense®'s sofistikerte produksjonsprosess, som benytter sjeldne jordartsmetaller, gir en høy grad av beskyttelse mot avlytting og spionasjetrusler. Laserfolien avviser RF-, IR- og UV-signaler, forhindrer avlytting og tyveri av elektronisk data, og stenger ute IR-lasermikrofoner samt EMI- og RF-overføringer.

Ved å inkludere overvåkning i tillegg til å blokkere uønskede signaler, gir laserfolien en omfattende sikkerhetsløsning for virksomheter som trenger ekstra lag med beskyttelse. Med Signals Defense® kan bedrifter ha tillit til at deres sensitive informasjon er trygg fra potensielle trusler.

Ta det første skritt mot å forbedre sikkerheten til din virksomhet ved å utforske mulighetene med anti-avlyttingsfilm fra Signals Defense®. Vi gir deg gjerne mer  informasjon om hvordan du kan styrke din virksomhets sikkerhetsinfrastruktur.

Les mer om laserfolie her
Drone utenfor et næringsbygg

Flere nyheter

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross