Alle produkter Innvendig solskjerming Utvendig solskjerming Solfilm Multifilm Frostfilm Utevarme Insektnett Bilprodukter
Aktuelt Inspirasjon Visuell simulator
Om oss Vårt team Referanser Jobbmuligheter Kundehistorier
USBL-medlemsrabatt Oppmåling & montering Finansiering Spør en fagekspert Salgs- og leveringsbetingelser

Bærekraftig solskjerming

mai 11, 2023 / Cathrine
Er du også opptatt av hvordan vi behandler planeten vår? Vi jobber kontinuerlig med å utvikle flere og mer bærekraftige løsninger i produktporteføljen vår, slik at du kan ta et bærekraftig valg.

Bærekraftig solskjerming

Oppsyklet mote

Er du også opptatt av hvordan vi behandler planeten vår? Vi jobber kontinuerlig med å utvikle flere og mer bærekraftige løsninger i produktporteføljen vår, slik at du kan ta et bærekraftig valg.

I vår siste rullegardinkolleksjon har vår produsent bidratt til å lage en helt spesiell serie tekstiler, som delvis er laget av stoffrester fra moteindustrien. Dette gjør omformingsgardiner til et spennende bærekraftig tilbud.

100% resirkulert materiale

I våre samlinger av rulle- og lamellgardiner har vi stoffer produsert av 100% resirkulert polyester fra plastflasker, som enten er levert inn til gjenvinning eller er smelt i naturen. Serien består av 6 produkter som alle er Cradle-to-cradle og Grenguard Gold-serifiserte.

Plast fra verdenshavene

Plast fra verdenshavene

Bærekraft handler både om å forurense mindre, for eksempel kan vi produsere med mindre avfall og utslipp. Vi kan også gjøre mer ved å samle avfall fra naturen og gjenvinne. Vår SeaPlanet rullegardiner er laget av 100% resirkulert plast som samles i verdenshavene.

Bærekraftig produksjon

Selve produksjonen av gardinene vi selger, foregår i høyteknologiske fabrikker, noe som bidrar til å sikre en minimal innvirkning på miljøet. Samtidig kjøpet vi i stor grad råvarene våre  fra europeiske selskaper, noe som betyr mindre innvirkning på miljøet fra transport.

Fra plastflaske til rullegardin

Kan du lage solskjerming av plastflasker? Det gjør vi. Våre bærekraftige rullegardiner er laget av resirkulerte plastflasker.

Rullegardinene er Cradle-to-Cradle og Greenguard Gold sertifiserte, noe som betyr at de utelukkende er produsert ut fra et repeterende kretsløp, til fordel for mennesker og miljø.

Plastflasker i havet

Flere nyheter

Bestill GRATIS befaring i dag

Gjelder hele Østlandsområdet
Gratis befaring - Footer

Åpningstider

Consol er en
miljøfyrtårnbedrift!
cross