LED-belysning for parasoller. Superenkle i bruk.

Parasollbelysning fra Glatz
LED-spotter fra Glatz skaper stemning under parasollen på kveldstid

De stilige spottene er kompatible med nesten alle parasollmodeller  og de vanligste diametrene og festes enkelt med et solid magnetisk feste. Takket være de fem trinnene fra 10 til 100 prosent, kan lyset dimmes, og dermed tilpasses skumringen perfekt når mørket faller på.

Osyron LED-belysning har en varighet på opptil 10 timer ved laveste lysinnstilling, og sørger for en svært lekker utebelysning. Lampens varme lys skaper en spesielt koselig atmosfære: 2700 kelvin og 400 lumen per lys, som tilsvarer en 40-watts lyspære. Lysene er også fjernstyrte, noe som er veldig praktisk. Opptil 8 lamper kan styres med kun én knapp. De smuss- og sprutsikre LED-lampene lades enkelt opp innen 4 timer via USB. Osyrion LED-belysning kan kjøpes i pakker med to eller fire.

Les mer