Supercar Blondie tester LLumar® Valor mot riper og søle på biler i million dollar-klassen

LLumar Valors helt spesielle egenskaper skaper ellevill begeistring hos Supercar Blondie, når hun tester den ut på noen av verdens grommeste kjøretøyer, inkludert en McLaren Senna og Porsche Carrera GT.

Supercar Blondie er en av de største bilinfluenserne i verden, og har nylig lagt ut en video på Facebook og YouTube, som viser de unike egenskapene til LLumar Valor® lakkbeskyttelsesfilm (PPF).

I tillegg til å dele innholdet sitt til 42 millioner følgere på Facebook og 6,8 millioner abonnenter på YouTube, promoterer Supercar Blondie også innleggene sine til 9,2 millioner følgere på Instagram. Så vi er selvfølgelig litt stolte over at hun har sjekket ut våre PPF-produkter.

Les mer om Valor PPF herDersom du fremdeles ikke har Valor PPF i ditt sortiment, ta kontakt med oss i dag på: 90 70 90 07 eller på e-post til bjorn.inge@consol.no