SafeTouch

Antivirusbeskyttende kobberfilm

SafeTouch™ er en antivirusbeskyttende kobberfilm som kan monteres på overflater (som håndtak, gelendre, knapper og touch-skjermer) som ikke regelmessig desinfiseres. Fjerner 99,9% av alle virus og bakterier.

Stopper spredning av bakterier og virus

SafeTouch™ er en antivirusbeskyttende kobberfilmsom kan monteres på overflater (som håndtak, gelendre, knapper og touch-skjermer) som ikke regelmessig desinfiserer. Kobberinnholdet i filmen stanser formeringen av infeksjoner og virus, og overflaten renser seg selv. Filmen har en antibakteriell og antiviral effekt og gir kontinuerlig beskyttelse.

SafeTouch™ fjerner 99,9 % av alle virus og bakterier. En god beskyttelse for dine kunder, dine ansatte og deg.

Antibakteriell vindusfilm på alle flater, beskytter deg mot bakterier og virus
Postet i