Bakterier på håndtak på handlevogn i et supermarked.

SafeTouch antibakteriell kobberfilm

SafeTouch er designet for å kunne monteres på høytrafikkerte berøringspunkter (touch points), som håndtak, gelendre, knapper og skjermer, og kan benyttes for å stoppe hånd til hånd-spredning av infeksjoner.

SafeTouch forhindrer hånd til hånd-spredning av bakterier og virus

SafeTouch
Med SafeTouch på håndtak og overflater kan man forhindre
hånd til hånd-spredning av infeksjoner

SafeTouch er designet for å kunne monteres på høytrafikkerte berøringspunkter (touch points), som håndtak, gelendre, knapper og skjermer, og kan benyttes for å stoppe hånd til hånd-spredning av infeksjoner.

Safe Touch består av antimikrobielt kobber, som er det eneste berøringsoverflatematerialet, registrert hos US Environmental Protection Agency, som dreper mer enn 99,9% av bakteriene. Kobberlegeringer som inneholder mer enn 60% kobber, er naturlige antimikrobielle midler og er svært effektive for å forhindre krysskontaminering av smittsomme sykdommer.

“Derfor kan overflater av kobberlegering brukes i fellesområder, og på alle områder for massesamlinger, for å redusere overføring av luftveisvirus fra forurensede overflater og dermed beskytte folkehelsen.»

I en studie utført av forskere fra Southampton University, ble menneskelig coronavirus 229E raskt inaktivert på en rekke kobberlegeringer.

Se mer her

Postet i