Tiltak for å hindre spredning  av Koronaviruset

Versjon 3 – 1. april 2020

Fram til 15. april 2020 vil Consol holde sitt kontor åpent, men ikke ta i mot drop-in kunder. Alle kunder som kommer til våre lokaler i Kabelgaten 37 E, må ha avtale med en selger.

Vi ønsker å forebygge spredning av Koronaviruset, og har iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smitte:

 Smitte mellom personer

 1. Vi holder minimum 1 meter avstand til våre kunder og kolleger.
 2. Vi unngår fysisk kontakt, for eksempel håndhilsing.
 3. Bruk desinfiserende såpe- eller middel regelmessig. Dette er utplassert på kontoret ved inngangspartiet, på kjøkkenet, lageret og på våre toaletter

  Lokaler og utstyr i våre lokaler
 4. Steder som er ekstra utsatt rengjøres og desinfiseres minst to ganger daglig, eksempelvis pulter, tastatur og mus, touchskjermer, telefoner, vareprøver
 5. Steder som berøres ofte skal rengjøres og desinfiseres minst daglig – dørhåndtak, gelendre, toaletter, håndtak på kjøkkeninnredningPapir og kontanter
 6. Vi tar ikke imot kontanter
 7. Kvitteringer, ordrebekreftelser og lignende gis ikke i hånden, men legges på skranke eller sendes på email.
 8. Vi unngår i størst mulig grad å ta på papirer

  Befaring, hjemlevering  og montering

 9. Vi vil begrense antall befaringer hos kunden i perioden fram til 15. april, men følger følgende retningslinjer: Våre selgere er friske og kommer på besøk dersom kunden er frisk og ikke sitter i karantene. Vi har også innført “avstandsbefaring” – hvor kundene kan snakke med en av våre selgere via Skype, FaceTime eller lignende, slik at vi kan hjelpe og anbefale produkter til våre kunder. Vi kan også bistå ved oppmåling på denne måten. Ta kontakt for online befaring i dag. 
 10. Varer som blir levert av våre ansatte, leveres ikke inn i bolig. Levering skjer til dør/gate. Dette har tilbakevirkende kraft og gjelder også allerede avtalt innbæring.
 11. Våre montører leverer i denne perioden utvendig montering hos kunden, men ved montering inne i kundens hjem, må avtales dette med hver enkelt kunde. I slike tilfeller vil vi ta alle forhåndsregler; skotrekk, maske, avstand og nøye håndvask og desinfisering av monteringsområdet.
 12. Vi oppfordrer våre kunder til å ha tatt forhåndsregler når vi kommer på besøk, og ber også om at alle avlyse besøk fra Consol AS dersom de føler seg syke, eller har symptomer som kan minne om Koronaviruset sars-CoV-2. Kontakt oss for nærmere avtaler.

  Vi oppfordrer alle til å:

 13. Vaske hender godt og ofte
 14. Unngå å ta på eget ansikt: øyne, nese og munn
 15. Host i papirlommetørkle eller albue, aldri i hendene. Kast papirlommetørkleet etter bruk!