Vindusfilm – Cyberbeskyttelse fra Bonwyke Signals Defense System

Signals defense. Anti-avlyttingsfilm.

Elektroniske enheter: Sikre eller mottagelig?

Informasjonen din er verdifull, og det er ikke urealistisk å tro at noen prøver å få tak i den. For å forhindre dette, kan arbeidsplassen din bruke sikkerhetstiltak som spenner fra det vanlig til det litt mer spesielle.

Spredningen av personlige, trådløse LAN, arbeidsstasjoner, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, Bluetooth-teknologi og PDA-er og andre elektroniske enheter har gjort det mulig å få fatt i data praktisk talt hvor som helst. 

Selv de mest sofistikerte InfoSec-metodene for å sikre dine elektroniske enheter i nettverket, er utsatt for overvåking når data vises. Dette er Akilles-hælen i enhver IT-sikkerhetsstrategi. Hva koster det å miste dine mest verdifulle dokumenter og informasjon?

Hvorfor?
Radiofrekvenser (RF), Infrarød stråling (IR), WiFi og Bluetooth-signaler generert fra tastaturer, elektroniske avlyttingsenheter og mobile enheter i en bygning “lekker” gjennom vinduene til omverdenen, og introduserer en betydelig sikkerhetstrussel.

Denne RF-/IR-signallekkasjen gjør at uautoriserte parter kan overvåke, avlytte, registrere og stjele konfidensiell og verdifull elektronisk informasjon fra din bedrift, selv om kryptering og avanserte brannmurer er installert. 

Regulerende press blir nå satt på alle selskaper og organisasjoner gjennom EUs personvernlovgivning for data, noe som betyr tunge bøter for tap av personopplysninger.

Signals Defense® bruker en sofistikert og patentert produksjonsprosess, som ved bruk av sjeldne jordartsmetaller, gir et høyt nivå av beskyttelse mot avlytting og spionasjetrusler. 

Filmen oppfyller de strengeste krav til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) for optisk klar RF-, IR- og UV-dempende film, som
bidrar til et sikkert arbeidsmiljø, og beskyttelse av bygninger som håndterer sensitiv og/eller svært konfidensiell informasjon.

  • Beskytt bygningen din med anti-avlyttingsfilm som:
  • Avviser RF-/IR- /UV-signaler
  • Forhindrer avlytting og tyveri av elektroniske data
  • Stenger ute IR-lasermikrofoner og EMI- og RF-overføringer

Se vår produsents nettside: https://www.bonwyke.co.uk